2777
2789
عنوان

همسایه به گربه های محل سم داده😔

165 بازدید | 10 پست

چندتا گربه بودن تو محل که چندساله اینجا بودن

همه بهشون میرسیدن

چندروز همشون ناپدید شدن

که فهمیدیم یکی سم داده همه پیشیا مردن....

جسد یکیشونو دیدم خودم

خدا ازشون نگذره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه بی رحم هستن اینجور افراد که به حیوانات ظلم میکنن 

اَللّهُمَّ الْعَنْ اَوَّلَ ظالِمٍ ظَلَمَ حَقَّ مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ آخِرَ تابِعٍ لَهُ عَلى ذلِكَخدايا لعنت کن نخستين ستمگرى را که بزور گرفت حق محمد و آل محمد را و آخرين کسى که او را در اين زور و ستم پيروى کرد *- اَللّهُمَّ الْعَنِ الْعِصابَةَ الَّتى جاهَدَتِ الْحُسَيْنَ وَ شايَعَتْ وَ بايَعَتْ وَ تابَعَتْ عَلى قَتْلِهِ اَللّهُمَّ الْعَنْهُمْ جَميعاًخدايا لعنت کن بر گروهى که پيكار کردند با حسين عليه السلام و همراهى کردند و پيمان بستند و از هم پيروى کردند براى کشتن آن حضرت خدايا لعنت کن همه آنها را 🤲

من خودم فوبیای سگ دارم تحمل اینکه چندتا سگ یکسره توی دست و پام باشن هم برام وحشتناکه یکسری هم فوبیای گربه دارن کلا اشتباه از اونایی هست که در محل زندگی غذا میدن به حیوانات و اونا رو جمع میکنن اونجا آقا دوست دارید غذا به حیوانات بدید ببرید یه جا دور از محل زندگی ولی اینکه سم هم داده تصورش وحشتناکه 

من می توانم به همه ی آرزوهایم برسم من می توانم مستقل و قوی باشم و خودم نجات دهنده ی خودم باشم خدایا فقط امیدم به توست خدایا دوستت دارم