2777
2789
عنوان

خانمهای متاهل کمک

180 بازدید | 17 پست

نه شرایط طلاق دارم و نه از ته دلم راضیم به طلاق ، اجرا گذاشتن مهریه هم اصلا نداریم ، مشکل من اینه که 2 ساله که از خانواد ی همسرم مستقل زندگی میکنیم ، تو این دو سال شوهرم صبح از خواب بیدار شده رفته دنبال کاراش ظهر رفته خونه ی پدرش تا خود شب که فقط برای خواب میاد یعنی همین که میاد میگه رخت خوابام رو بیارید باید صبح زود بیدار بشم ! نه واسه نهار میاد نه شام نه وقتی برای ما داره باید از چند روز قبل هماهنگ کنم که جایی برم ، تنهایی اجاره نمی‌ده جایی برم ، با دعوا و محبت درست نشد ، الان نزدیک ده روزه به شدت متنفر شدم ازش جای خوابمم ازش جدا کردم البته براش مهم نیست هر چی جلوش گریه کردم بی فایده بوده منم هر وقت شبا میاد فقط دعوا دارم و دعوا ، دلم محبت میخواد ولی کلا محبت رو تو پول در آوردن میبینه خسته شدم واقعا اصلا نمیتونم بهش محبت کنم از بس ازش کینه به دل دارم ، پدرش هم اجازه نمیده زیاد بیاد خونه همش میگه کجایی امروز دیر اومدی ، یعنی حق من از زندگی چیه ؟

نمدونم منم مثه تپ با یکم‌تفاوت

هر "پرهیزکاری" گذشته ای دارد وهر "گناه کاری" آینده ای! پس قضاوت نکن.میدانم اگر:قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم،دنیا تمام تلاشش را میکند تا مرا در شرایط او قرار دهد...تا به من ثابت کند.در تاریکی همه ی ما شبیه یکدیگریم.محتاط باشیم، در "سرزنش "و"قضاوت کردن" دیگران وقتی؛نه از " دیروز او" خبر داریم، نه از "فردای خودمان"🌼🤍

خب الان چی بگیم ؟با قوم الظالمین وصلت کردی

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا خیلی شرایط سختیه همش میگم اگه این بلا سر دختر خودشون میومد رفتارشون چطوری بود

مطمین باش زمین زمام یکی مسکردن برا دخترشون عروس دختر نمیشه هیچوقت

هر "پرهیزکاری" گذشته ای دارد وهر "گناه کاری" آینده ای! پس قضاوت نکن.میدانم اگر:قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم،دنیا تمام تلاشش را میکند تا مرا در شرایط او قرار دهد...تا به من ثابت کند.در تاریکی همه ی ما شبیه یکدیگریم.محتاط باشیم، در "سرزنش "و"قضاوت کردن" دیگران وقتی؛نه از " دیروز او" خبر داریم، نه از "فردای خودمان"🌼🤍
خب الان چی بگیم ؟با قوم الظالمین وصلت کردی

😭😭😭 تقصیر پدر و مادرم بود من بچه بودم اون موقع چه میدونستم ازدواج چیه ، میگم شاید با محبت درست شد ولی از بس ازش رفتار خوبی ندیدم دلم اصلا نمیاد بهش محبت کنم 

😭😭😭 تقصیر پدر و مادرم بود من بچه بودم اون موقع چه میدونستم ازدواج چیه ، میگم شاید با محبت درست شد ...

حالا که شرایط طلاق نداری بهش بی تفاوت باش برای خودت زندگی کن چند تا کلاس ثبت نام کن به بهانه کلاس و بازار و خرید به شوهرت زنگ بزن بیاد ببرتت 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

دو تا بچه دارم

یا خدا من فکر کردم تازه عروسی 

زنگ بزن مادرشوهر یا پدرشوهرت بگو خجالت بکشید براش غیرت ندارید بهش میگید پیش زن و بچش نباشه ؟میخواستین همش ور دلتون باشه زن نمیگرفتید براش 

حالا که شرایط طلاق نداری بهش بی تفاوت باش برای خودت زندگی کن چند تا کلاس ثبت نام کن به بهانه کلاس و ...

نمیاد تا دو ثانیه بهش میگم بیا میگه پدرم میگه همش می‌رید دنبال زنتون اصلا هیچ جا منو نمیبره مادرم باهاش حرف زد درست نشد 

معذرت میخوام این سوال رو میپرسم

وضعیت رابطه .... چجوریه؟؟ یعنی اصلا هست نیست سرده؟

اخه میگید جا میندازه بخوابم

یعنی نشده شبی زودتر بیاد تا شما بیدار باشید حداقل کنارتون یسری لحظات رو بگذرونه؟؟

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

معذرت میخوام این سوال رو میپرسموضعیت رابطه .... چجوریه؟؟ یعنی اصلا هست نیست سرده؟اخه میگید جا مینداز ...

وضعیت رابطه قبلاً خوب بود من به جنون نرسیده بودم اون موقع ولی الان واقعا نمیتونم این اوضاع رو تحمل کنم هر چند که باید عادت کرده باشم بعد دوسال ، من همیشه بیدارم تا خود صبح ،ده روزه که ازش جدا میخوابم اصلا کنارش نرفتم اونم نیومده پیش من ، بیشتر وقتاکه اومده بچه ها بیدار بودن اونم سرش تو گوشی بوده تا وقتی که خوابش بگیره از هیچ جا حرف نمیزنه فقط میگه پیش تو چه خبر منی که همش تو خونه هستم چه خبری دارم