2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سوتی جلوی خانوادش ندادم اما مامانش چنباری جلوم گلاب ب روتون گ...ده 💨💨💨 خیلی ریلکس و بچه هاشم غ ...

واااو شما دیگه خیلی راحتین 😂😂

شدیم مثل  الکل هرکیو تحویل میگیریم سرش گیج میره😏

یبارم تادیدم خونه خلوته پریدم سریخچال داشتم مثل گاومیخوردم فک کن دهنم پره پر تاکمرتویخچال پدرشوهرم اومد تو تای مدت فرارمیکردم ازش خیلی ضایع شدم

من دچارنقص عضلانی هستم😢😢😢😢                         وقتی میخندم لپام چال میشه😅😅😂😂😂😂

یه سری شوهرم ازیکی ازدوستاش پول میخاست بعددوستش زنگ زدبهش گفت بیاپولاروببراونم رفت وقتی اومدم دیدم هی میخنده گفتم چیشده گفت دوستم داشته پولارومیشمرده بعدباصدای بلندگوزیده گفت منم هیچی نگفتم بنده خداهول شده گفته بیاخودت بشمار

تحمل نداره نباشی دلی ک توتنهاخداشی
چه مادر جون بی ادبی    

ههههه ای بابا اینو از هنرای خودش میدونه ...یه کارایی میکنه ک بیا و ببین مثلا خیلی دیر میره حموم دیگه بو میگیره واقعا بعد دخترش بیوه بود ازدواج کرد داماد جدید تو فیلم بود میومد خونشون میرفت سر مادرشوهرمو میبوسید بعد این واسه اینکه سرش بو نده قبل اومدن اونا کلی رو سر خودش عطر و ادکلن خالی میکرد انگار آب قطع بود بره دوش بگیره 😷😷😷😷

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧