2777
2789
ههههه ای بابا اینو از هنرای خودش میدونه ...یه کارایی میکنه ک بیا و ببین مثلا خیلی دیر میره حموم دیگه ...

مادرشوهر منم خیلی هپلیه نمیره حموم میگه هرموقع میرم حموم چن روز تب و لرز میگیرم حالا وسط تابستونه ها از جوونیش همینجور بوده من هرروز دوش میگیرم برای همه با تعجب تعریف میکنه میگه عروسم وسواسه 😕تحملش خیلی سخته 😣

پناه میبرم به خدا از اندوهی که قلبم را در سکوت میخورد...

وای من بخدا خیلی سوتی میدم خخخخخ.یبارم اولین بارک اومدم خونه شوهرم ایناچندروزموندم بعد لباس زیراموشستم ب مادرشوهرم گفتم کجااویزون کنم گفت بنداز تو کمد شوهرت  نگو کمد پدرشوهرم بوده اونم ک مذهبی لباس زیراهم ازاین بندی ها بود وست کلا ابروم رفت دیده بود 

من دچارنقص عضلانی هستم😢😢😢😢                         وقتی میخندم لپام چال میشه😅😅😂😂😂😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر خواهرشوهرم داشت تیکه مینداخت ک بابام خیلی کمک کرده ب شوهرم ک تونستیم خونه بخریم و در اخر گفت شما سعیدو سفر خارجم میفرسین ...حاجی ام میکنین ....بعد من یهویی دلم برا شوهرم سوخت .خواستم طرفداریشو کنم گفتم نهههههه اون مارو میکنه ایشالا!!!!!!😮😮😮😮

خداروشکر که دارمت❤❤💙
یکی دیگه هم نوشته بود عقد کرده بوده شب پیش مامانش خواب بوده یهو دست مامانش رو کشیده بوده گذاشته بوده ...

واییییییی

من دچارنقص عضلانی هستم😢😢😢😢                         وقتی میخندم لپام چال میشه😅😅😂😂😂😂
واااو شما دیگه خیلی راحتین 😂😂

والا من راحت نیستم اوایل خودمو میزدم ب اون راه ک خجالت نکشه دیدم خودشون میخندن منم بیخیال شدم تازه نوه اش ده سالشه خیلی چاقه دخترم هست بعد خیلی دست و پا چلفتی هی زارت و زورت هم ازش در میره همیشه هم بعد گو... اخم میکنه قهر میکنه توقع داره یکی از ما گردن بگیره 😂😂😂

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧

یه سری میخواستم برم خریدبرف اومده بودخیابون کلالیزبودمنم تازه لباس خریده بودم ارایش کرده بودم خواستم برم خیتبون باخواهرم نونوایی روبه روخونمونه شلوغ بودیهوپام لیزخوردکامل پخش زمین شدم ازخجالت گریه کردم

تحمل نداره نباشی دلی ک توتنهاخداشی
یکی دیگه هم نوشته بود عقد کرده بوده شب پیش مامانش خواب بوده یهو دست مامانش رو کشیده بوده گذاشته بوده ...

وااتی من یجور دیگشو تجربه کردممم .من پیش مامانم خابیده بودم دست مامانمو بغل کرده بودم 

شدیم مثل  الکل هرکیو تحویل میگیریم سرش گیج میره😏