2777
2789
عنوان

ضروری لطفا راهکاربدین

47 بازدید | 6 پست

سلام دوستان عزیز من پسرم ۲ سال هشت ماهشه ده روز میشه از پوشک گرفتم اصلا داخل سرویس ،دستشویی نمیکنه ،نمیدونم میترسه، شده چند ساعت نگه میداره میبرم سرویس ادرار نمیکنه تا میارمش خونه شلوارش کثیف میکنه هرکاری میکنم خوراکی هایی ک دوس داره بهش نشون میدم میگم دستشویی کن بدم فایده نداره واقعا موندم چکار کنم اگه کسی تجربه داره لطفا کمک کنه🤕😢

باید یه جذابیتی ایجاد کنی براش من برا دخترم ازین صابون ورقه ای ها گرفته بودم از لوازم التحریر بخر

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اصلا جای نگرانی نیست

کاملا طبیعی 

اکثر بچه ها اینجوری هستن

منم دخترم تصلا تو دستشویی کارشو انجام نمی‌داد

چقد طول کشید تا به دستشویی عادت کنه

اوایل تو حموم دستشویی کوچیک می‌کرد

بعد کنار سنگ دستشویی می شست

میشه بیشتر توضیح بدی

صابون های کوچولو هستن یکبار مصرف من برا دخترم گرفته بودم شکل گل بودن تو یه ظرف یه عالمه داشت یه ورقه شکل گل.بعد بهش گفتم هر بار بری دستشویی یه. دونه ازینا بهت میدم

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚