2777
2789

خانما سایه زدم اکلیل مونده روصوتم خیلی شستم نمیره دستام و کل صورتم اکلیلی شد 

برا وضو یا غسل اشکالی داره؟اکلیل ریزه و با اب جابه جا میشن 

(مرجع تقلیدم امام خامنه ای هست ولی چیزی نیورد رجوع کردم به شما کمکم کنید)

از الن بگم ممنونم برا کمکتون☺

<<…کارما‌آدرس‌همتونو‌داره‌مراقب‌رفتارهاتون‌باشید…>>                                                                                                 من به آرزوهام قول رسیدن دادم.....به گوش همه‌یه‌روزی میرسه فریادم......من فقط یبار به دنیا میام...... میخوام که جوری زندگی کنم که خودم دوست دارم...💫❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حموم کردی نرفته

حموم نکردم هر چی با اب شستم دو سه بار صابون زدم دیگه ول کردم 

<<…کارما‌آدرس‌همتونو‌داره‌مراقب‌رفتارهاتون‌باشید…>>                                                                                                 من به آرزوهام قول رسیدن دادم.....به گوش همه‌یه‌روزی میرسه فریادم......من فقط یبار به دنیا میام...... میخوام که جوری زندگی کنم که خودم دوست دارم...💫❤
با آب جابه جا میشه خب بشور بره

نمیره هر چی زدم جابه جا میشه ولی کلش نمیره 

حموم نکردم هر چی با اب شستم دو سه بار صابون زدم دیگه ول کردم

ی دوش بگیر کلا بره بعد نماز بخون هنوز وقت هست 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

به این شماره پیام بده و ازشون بپرس اسم مرجعتم بگو30009640

شارژ ندارم از پیام ها پیام بدم 😢😢

ی دوش بگیر کلا بره بعد نماز بخون هنوز وقت هست

نماز خوندما برای نماز صبح موندم چیکار کنم 

نمیتونم برم حموم یه راه حل دیگه بگید

نماز خوندما برای نماز صبح موندم چیکار کنم نمیتونم برم حموم یه راه حل دیگه بگید

صورتت رو وکس یا شمع بزار می چسبن بهش هم صورتت فاقد مو زائد میشه

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

نماز خوندما برای نماز صبح موندم چیکار کنم نمیتونم برم حموم یه راه حل دیگه بگید

قبول باشه اگه پاکی بادصبا بزار برای فردا بلندشو 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم