2777
2789

من استفاده نکردم ولی مال پنبه ریز مثل محصولات دیگه اینجور محصولات فقط بازاریابی و تبلیغشون خوبه وگرنه از نظر کیفیت بدرد نمیخورن

محصولی که معتبر و خوب باشه تو داروخونه فروخته میشه نه توسط ویزیتور 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من استفاده نکردم ولی مال پنبه ریز مثل محصولات دیگه اینجور محصولات فقط بازاریابی و تبلیغشون خوبه وگرن ...

اول اینکه شما وقتی استفاده نکردی به نظرم نظر هم ندید چون تجربه ای ندارید برای توصیفش 😄

بعدشم محصولات لدورا همه با کیفیت هستند وقتی یه شرکت انقد خودشو تونسته علنی کنه و توی بیشتر کشور های همسایه و خارجی نمایندگی بزنه 

پس یعنی محصول با کیفیته

اینم که میگید چرا تو داروخانه نیست 

توی بعضی از داروخانه ها محصولات لدورا که دستور تخصصی برای استفاده ندارند موجوده 

ولی خود شرکت اصلا این اجازه رو نمی‌ده 

فقطم به خاطر اینکه اگر این محصولات توی داروخانه ها به فروش بره 

دیگه نتوورک مارکتینگ یا همون بازاریابی قانونی وجود نخواهد داشت 

دیگه فروش مستقیم از طرف شرکت وجود نخواهد داشت 

دیگه کار بازاریابی شرکت تعطیل میشه 

دیگه هیچ نماینده ای وجود نداره

پس شما اولا اطلاعاتتون رو بالا ببرید و سعی کنید اگر چیزی رو آگاه نیستید ازش مطلع بشید