2777
2789
عنوان

پیشگیری از بارداری

89 بازدید | 8 پست

خانوما من الان ی سال دارم قرص ضد بارداری سیبل استفاده میکنم واز ک ا ن د و م هم استفاده میکنم یعنی همزمان دوتا روش پیشگیری دارم،حالا شوهرم پیله کرده قرص نخور ضرر داره همون ک ا ن د و م ولی من میترسم شنیدم با پیشاب هم بارداری اتفاق میوفته،حالا میخوام ludبذارم اون خانومایی که گذاشتن از قبلش باید چکار بکنیم درد داره هزینش چقدر ی کم توضیح بدید،بعد بیمه قبول میکنن؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط همون آخرش از کاندوم استفاده میکنی یا از اول؟

اگه فقط همون آخرشه که خب آره با پیشاب احتمالش هست مخصوصا اگه بدنت آماده باشه و زود باردار میشی

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)
فقط همون آخرش از کاندوم استفاده میکنی یا از اول؟اگه فقط همون آخرشه که خب آره با پیشاب احتمالش هست مخ ...

‌اره اخرش فقط استفاده میکنه،میشه شما هم روش پیشگیری تونا بگید.

راست میگه چقدر سخت میگیری به خودت ، آیودی هم عوارض خودشو داره ، همون کا... از همه بهتره

اصلا بچه نمیخوام استرس دارم،پس این همه قرص یعنی اینقدر ضرر داره؟

‌اره اخرش فقط استفاده میکنه،میشه شما هم روش پیشگیری تونا بگید.

من روشم طبیعیه..چون دیر باردار میشم..ولی بعضیا خیلی بدنشون آماده ست یه رابطه مشکوک هم منجر به بارداریشون میشه

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)
قرص خیلی ضرر داره شوهرت درست میگهبابا بارداری به همین راحتی نیس که ایودی هم فک کنم باید یه بچه داشته ...

منم فکر میکردم با یک بار  حامله نمیشی ولی زد و شد اتفاقا اگه ادم بچع نخواد به راحتی باردار میشه