2777
2789

سه سال عقد بودم شوهرم خيلي اذيتم كرده و مشكلات داشتيم الان پشيمونع و ميك برگرد اما من قبول نكردمچون بیرونم میکرد گفتم نصف خونرو ب اسمم بزن برمیگردم و قبول نکرد

اما خیلی عاشقشم خیلی دوسش دارم دلتنگشم دوس ندارم جداشم اما راهی ندارم چقد زحمت کشید خونمونو ب دلخواه من درست کرد خیلی خوبیا داشت اما خب بدیاشم زیاد بود  میشه واس ارامش دلم دعا کنید؟😔ایشالا همه حاجت روا شن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دست بزن داشت،خسیس بود و خیلی بدی های دیگع......نه نیستم

ن این اینجوزی نبود فقط عصبی میشد خودشو کنترل تداشت همین وگرن ن خسیس بود ن دست ب زن داشت ن هیز ن معتاد هیچی فقط همین

هر توسلی نذری دعایی نمازی بود کردم اپشیمون شده اما خب قبول نکرد شرط منو

باورکن مداوم بخونی نتیجه میگیری

من اگه خودم حالم خوب نمیشد بااین نماز به همه انقد توصیش نمیکردم🥺

میشه برام یه صلوات بفرستی دوست عزیز به نیت اینکه سال دیگه خدابخاد و اون چیزی که تو ذهنمه برام اتفاق بیفته،دمت گرم🙂❤️

من یه تیکه زمین دارم. پول ساختش رو هم دارم ولی با خودم گفتم هروقت ازدواج کردم به سلیقه همسرم بسازمش.

ولی اگه کار به جدایی بکشه اون خونه غیرقابل تحمل میشه. فکر اینجاشو نکرده بودم.

بدیاش چی بود و خوبیاش چی؟؟؟

مهربون خانواده دوست محبت کلامی محبت عملی بدون من هیجا نمیرفت و حتی رستوران همه چیش من بودم توی سه سال الویتش من و خواسته هام بود حتی میشد واس خودش لباس نمیخرید ک چیزایی ک من دوس دارم بخره خوشحالم کنه

دلسوز مریض میشدم بامن مریض میشد اینقد مراقبت میکرد ازم تا خوب شم توجهش ب من ۱۰۰ بود ی فرشته بود اما عصبی ک میشد بددهنی میکرد و سریعم پشیمون میشد از خونه مامانشم یکی دوبار بیرونم کرد و ازاین کارا.کلا عصبی میشد نمیتونس کنترل کنه خودشو😔

من یه تیکه زمین دارم. پول ساختش رو هم دارم ولی با خودم گفتم هروقت ازدواج کردم به سلیقه همسرم بسازمش. ...

اره همسر منم خونش مستاجر بود بخاطر من کل خونرو عوض کرد خیلی سختی کشید فشار روش بود اما کرد 

خودشم میگ برم تواون خونه دق میکنم تو نیسی همه جاش از توا