2777
2789
عنوان

دوستان یه راهنمایی به نظرتون

69 بازدید | 7 پست

من عاشق رشته دامپزشکی بودم

ولی نتونستم قبول بشم و کاردانی دامپزشکیو میخونم

بعد با بچه های کارشناسی تو یه دانشکده هستیم و استادامون یکیه

بچه های هم دوره ای من هم اکثرا برای اینکه فقط دانشگاه بیان و به زور خانوادشون اومدن و کلا یا سر کلاس نمیان یا امتحان نمیدن یا کلاسو تعطیل میکنن 

یه استاد درس تخصصی داریم خیلیییی بد حرف میزنه باهامون یعنی حرفاش آزار دهندس برای من ولی خب در اصل به  بچه هایی که کلاسشو تعطیل میکنن یا سر کلاس نمیان یا اختلال ایجاد میکنن این حرفارو میزنه و عصبیه ، میخوام برم باهاش صحبت کنم ولی انقدر اخلاقش تنده میترسم ارزش داره باهاش صحبت کنم یا نه ؟

هرکی 
راجب چی باهاش حرف بزنی؟خب اگر مودب و منطقی حرف بزنی مرض ندارع که پاچه بگیره نگران نباش

راجب اینکه این قضاوت هایی که میکنه راجب همه درست نیست 

و حرفاش خیلی تنده حتی یه حرفایی میزنه که اصلا ربطی نداره 

میخوام مودبانه بهش بگم که حرفاش زیاد قشنگ نیست 

هرکی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راجب اینکه این قضاوت هایی که میکنه راجب همه درست نیست و حرفاش خیلی تنده حتی یه حرفایی میزنه که اصلا ...

دنبال دردسری؟

مگه با شماست که بخوای بگی نگه یا رفع سو تفاهم کنی ..

ولکن این سلامت روان نداره ظاهرا واکنشاش معلوم نیست

من بودم نمیگفتم 

دنبال دردسری؟مگه با شماست که بخوای بگی نگه یا رفع سو تفاهم کنی ..ولکن این سلامت روان نداره ظاهرا واک ...

واقعاااا خیلی عصبانیه ولی از بچه های کارشناسی پرسیدم میگفتن اصلا با ما اینطوری نیست 

اخه حرفاش روان آدمو بهم میریزه خیلیییی قضاوت میکنه ولی خب شما راست میگین برای اونایی که باید مهم باشه نیست من چرا الکی خودمو درگیر کنم 

هرکی 
راجب اینکه این قضاوت هایی که میکنه راجب همه درست نیست و حرفاش خیلی تنده حتی یه حرفایی میزنه که اصلا ...

بزار ترمت تموم بشه 

بعدش برو اموزش نامه کتبی بنویسین با چنتا از همکلاسی هات و اخلاقشو گزارش بدین 

اگر اینطوری هم نمیخوای یه پیام ناشناس یا نامه ناشناس برسون دستش 

اما بعد از اتمام کلاس 

بعضی از استادا تحت تاثیر رفتارای بد دانشجوها بد برخورد میکنن اما بعضی ها ذاتا بی ادب و بی منطقن ...

بزار ترمت تموم بشه بعدش برو اموزش نامه کتبی بنویسین با چنتا از همکلاسی هات و اخلاقشو گزارش بدین اگر ...

ممنونم عزیزممممم چقدررر راهنمایی خوبی کردیدد مرسییی

دقیقا تحت تاثیر رفتار بچه ها انقدر بد رفتار میکنه 

بازمم ممنونم ازت عزیزم

هرکی