2789

اینا تازه عقد کردن بعد شماره منو تو گوشیش پیدا کرده که با قلب سیو بوده زنگ زده شروع کرده بع فحاشی که آره رابطتتو قطع کن باهاش منم گفتم اینکه شماره من تو گوشی اون سیوه ربطش به من چیه برو یقه اونو بگیر بعدشم من اینو آدم حساب میکردم الان با تو نبود که هیچ جوره با من قابل قیاس نیستی اصلا رقیب برام محسوب نمیشی دفعه آخرت باشه زنگ میزنی الان بلاکش کردم با خط جدید میزنگه چه بهش بگم😐

4 اسفند ۴۰۴🖤🕊بالابلند بابا گیسو کمند بابا🖤کمد شماره ۸۳ برای همیشه بایگانی شد 🖤

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بگو بار دیگه مزاحم بشی شمارت رو میدم پلیس شکایت می کنم

شکایت که نمیشه چون فاصلمون خیلیه

اهمیت نده بهش مال ما برعکسه شوهرم از خانومش جدا شده با منم ازدواج کرد ول کن شوهرم نبود همش با سیم کا ...

مردم خل شدن اون شماره منو سیو داره ربطش به من چیه

بگو اونم قلب سیو کردهآهی دل ب دل راه داره🥹

گل نخودی زدم که اینجوری دل من به دل اون راهی نداره😂

مردم خل شدن اون شماره منو سیو داره ربطش به من چیه

والا بخدا زنگ میزد فحش میداد ب من پیش شوهرم 😂😂 توهم بلاکش کن اگر خیلی اذیت کرد برو پیش پلیس فتا باهم باهاش بشین حرف بزن ک‌بره پی کارش 

والا بخدا زنگ میزد فحش میداد ب من پیش شوهرم 😂😂 توهم بلاکش کن اگر خیلی اذیت کرد برو پیش پلیس فتا با ...

فعلا که بلاکش میکنم بیینم زیادی میگه باهاش جدی رفتار میکنم

اهمیت نده بهش مال ما برعکسه شوهرم از خانومش جدا شده با منم ازدواج کرد ول کن شوهرم نبود همش با سیم کا ...

عزیزم همسرت به خاطر چی از زنش جدا شده که زنه همش چشمش دنبالشه ولتون نمیکنه؟ 

شَرم بر من اگر حَریمِ تو ، پیشِ چَشمانِ من شکسته شود ❤️🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤️  (دوستانِ عزیز اسم کاربریم فقط یه اسمِ نه چیزِ دیگه ای) 

عزیزم همسرت به خاطر چی از زنش جدا شده که زنه همش چشمش دنبالشه ولتون نمیکنه؟

خیانت خانوم سابقشون البته شوهرم اینو بهم نگفت زن عموی شوهرم بهم گفت با خواهرشوهر بزرگم الان کدول کرده اما خب اوایل خیلی گیر بود