2777
2789

من با اینکه ازدواج کردمو رفتم ولی همیشه درگیر موضوعات و حاشیه های بی پایان خانواده م هستم

پدر و مادری که به زور زیر یه سقف زندگی میکنن، خواهر و برادری که هر روز یه داستان دارن

منم این وسط دست وپا میزنم آبرومو جلو خانواده شوهر حفظ کنم

جالبه همه فکر میکنن ما خیلی خانواده خوبی هستیم 🤣

منو ریپ نزن و چرت و پرت نگو من اعصاب ندارم، سرم درد میکنه واسه دعوا و بحث کردن تا ته تعلیقی هم هستم پس به کاربری خودت رحم کن

تنها نیستی😂😂😂

تابش ناگریزِ نورم، رویش ناگزیرِ بذرم.ریشه دارم، استوارم، من؟ درختِ امیدِ وطن.بچه‌ی کارم، گمنامم، پینه‌ی دستِ رویاام.فصل اتحاد، گردانم، خون نداام. سلطانم.خشکیِ قلبِ یه دریاچم، بالِ بریده‌ی پروازم.سیلی صورت سربازم، تیرِ تو سینه‌ی اهوازم.فقر بلوچم، کولبر کوردم، زبان مادری عربم تورکم.من دختر ایرانم، بختیاری‌ام نمادِ جرات❤️‍🔥

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تنها نیستی😂😂😂

موهام داره سفید میشه، اینقدر حرص خوردم پنیک گرفتم 😂

منو ریپ نزن و چرت و پرت نگو من اعصاب ندارم، سرم درد میکنه واسه دعوا و بحث کردن تا ته تعلیقی هم هستم پس به کاربری خودت رحم کن

من اصلا حوصله‌ی خانواده‌ام رو ندارم وددلم می‌خواد اگه یه روز ازدواج کردم برم شهر دیگه‌ای زندگی کنم. همین الآن هم دارم به زور تحمل‌شون می‌کنم مخصوصا مامانم رو. 

ماهم💔بیرونش مردمو کشته توش خودمونو

خدا رو شکر حداقل ظاهرو خوب حفظ کردیم 😂❤

من اصلا حوصله‌ی خانواده‌ام رو ندارم وددلم می‌خواد اگه یه روز ازدواج کردم برم شهر دیگه‌ای زندگی کنم. ...

شماره تلفنتم بهشون نده، چون زنگ میزنن تلفنی پای تو رو هم‌ دوباره میکشن وسط 😂

اره دقیقا مام ظاهرو حفظ کردیم.منم اومدم شهر غریب خانواده شوهرم در جزیانشون نیستن .

خیلی خوبه 

من همه ش مجبورم جلو خانواده شوهرم فیلم بازی کنم که ما خیلی خوبیم