2777
2789

سلام عزیزان تازه عضو شدم 

قبلا خواننده خاموش بودم

امسال کنکوری هستم مدرسه سمپاد درس میخونم

هدفم سه رقمیه 

و دندان قبول بشم 

لطفا هرکس رشته تاپ قبول شده بگه چیکار کنم میخوام با یک مشاور خوب و پیگیر باشه و قبولی واقعی داشته باشه پیش برم لطفاً از این تیمی ها معرفی نکنید جند تا دوست. دارم که باهاشون برداشتن اما پیگیر نیستن برنامه هاشونم عمومیه نه شخصی سازی شده

تو مدرسه همه ی نمراتم بالاست  اما خوب میخوام کنکوری خوندنو شروع کنم میدونم دیره یکم ولی میخوام خودمو برسونم واقعا توان پشت موندن ندارم..لطفا فقطو فقط اونایی که خودشون با یک مشاور خوب پیش رفتند که کارش و برنامه هاش عالیع  کمکم کنند مرسی 

اگر دانشجو تاپ مثل پزشکی میشناسید تگ کنید برام دم همتون گرم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رتبه 274 منطقه 2 کنکور 1400 شدمدقیق تر سوالاتو بپرس طبق چیزی ک گفتی همه چیزت اوکیه فقط باید تست زیاد ...

حتما باید فوکوس کنم

میشه لطفا اگر مشاور داشتید معرفی کنید 

میخوام کلا زیر نظر یه ادم کار بلد پیش برم

من پشت کنکوریم

از مشاورم خیلی راضیم

برنامش خیلی دقیق و جزئیه و کاملا شخصی سازیه

خودش همه ویدئوها و پی دی اف کتابارو میفرسته در کل خیلی پیگیر و منظمه

اگه خواستی آیدی تلگرامتو بده برنامشو بفرستم برات

حتما باید فوکوس کنممیشه لطفا اگر مشاور داشتید معرفی کنید میخوام کلا زیر نظر یه ادم کار بلد پیش برم

نه من برنامه هامو خودم مینوشتم ولی مثلا ماهی ی بار حضوری میرفتم پیش ی مشاور حضوری برنامه هامو چک میکرد 

رتبه 274 منطقه 2 کنکور 1400 شدمدقیق تر سوالاتو بپرس طبق چیزی ک گفتی همه چیزت اوکیه فقط باید تست زیاد ...

من یه سوال دارم میپرسم اگه تونستین جواب بدین لطفا

من یسال تجربی خوندم تغیر رشته دادم به گرافیک، الان دوباره میخوام کنکور تجربی بدم، ازین لحاظ گفتم که پیش زمینه خاصی ندارم 

علوم ورزشی میخوام حدودا 20 هزار میگیره، بنظرت منی که هیچی بلد نیستم و ریاضی فیزیکم افتضاحه 

اگه نهایی عمومیارو بخونم و زیستو، میتونم رتبه ای که میخوامو بیارم؟ 

من یه سوال دارم میپرسم اگه تونستین جواب بدین لطفامن یسال تجربی خوندم تغیر رشته دادم به گرافیک، الان ...

ببین با این وضع ترازدهی جدید اصلا نمیشه رتبه هارو پیش بینی کرد

ولی واقعا نمیشه صفر گذاشتشون

مثلا فیزیک فصلا بهم مربوط نیستن

یا ریاضی ی سری مباحثو میتونی بخونی

از کلاسای انلاین کمک بگیر

ک ی 20 درصدی بزنی

من خودم ریاضی نجاتم داد زیستو باید بالا بزنی چون تقریبا همه خوب میزنن

ببین با این وضع ترازدهی جدید اصلا نمیشه رتبه هارو پیش بینی کردولی واقعا نمیشه صفر گذاشتشونمثلا فیزیک ...

صفر بذارم ازادم نمیشه؟ 

اصرارم بخاطر اینه که در توان خودم نمیبینم چنتا جیزو هندل کنم