2777
2789
عنوان

چجوری روز تخمگداریمو متوجه بشم ؟

112 بازدید | 13 پست

بچه ها من حتی کیت تخمءذاری هم میزنم منفی میشه دیگه خسته شدم . هر چی کیت میزنم هیچ اصن معلوم نیست ک چه روزی تخمک گذاری نیکنم . سیکلمم ۳۰ روزه اس 

از تحمل که گذشتم به تحمل خوردم... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چن روز بعد پریود ترشحات زیادی ازت خارج میشه شبیه سفیده تخم مرغه اونموقع موعد تخمکگذاریته ودرصد باردا ...

اخه الان اون ترشحات رو دارم اما کیت که زدم منفی نشون داد. مردم دیگه اینقد عصه خوردم 😢😢

مشکلی نداری منم قبل بارداریم چن ماه تخمکگذاریم نامرتب بود و کیت میزدم.متفی بود رفتم سونوگفتن کیست ر ...

امشب زدم مثبت شد . یعنی امشب تخمکگداری کردم یا اینکه نزدیک ب تخمکگدلری ام ؟ متوجه نشدم دقیقا کاربرد کیت رو میشه برام بگی عزیزم . ممنونم‌

امشب زدم مثبت شد . یعنی امشب تخمکگداری کردم یا اینکه نزدیک ب تخمکگدلری ام ؟ متوجه نشدم دقیقا کاربرد ...

ببخش دیر ج میدم

کیت تخمکگذاری برا اینه ک متوجه بشی ک نزدیک تخمکگذاریت هست یانه اگه پررنگ باشه یعنی یا خیلییی نزدیکی یا همون روز تخمکگذاریته اگ کمرنگ باشه یا از تخمکگذاری دور شدی یا داری کم کم نزدیک میشی

ببخش دیر ج میدم کیت تخمکگذاری برا اینه ک متوجه بشی ک نزدیک تخمکگذاریت هست یانه اگه پررنگ باشه یعنی ...

خووهش میکنم . اخه دیروز منفی  بود اما امشب مثبت بود هر دو کیت رو تو ی زمان و شرایط یکسانم گذاشتم . پس نزدزکم البته با توجه ب محاسباتمم ک ۱۳ ام تخمکگذاریه . ینی میشه من مامان بشم 😢

حتمممممما مامان میشی عزیزم این روزا اقدام کن حتما واز دستشون نده من با یه بار اقدام باردارشدم  ...

فدات بشم . اقدام کردم امشب . بنظرت تا چند شب ادامه بدم اقدام رو 😷 اونوقت هر شب .... از کیفیت اسپرم کم نمیکنه؟؟ 

ایشالله ک امشب میگیره 

والا من شنیدم ک هرشب یا یه شب درمیان اقدام داشته باشید

اگ خدایی نکرده پریود شدی سعی کن با گیاهان دارویی رحمتو گرم کنی وکمرتو با پارچه ببند این موقعها تا رحمت اماده باروری بشه

ایشالله ک امشب میگیره  والا من شنیدم ک هرشب یا یه شب درمیان اقدام داشته باشید اگ خدایی نکرده ...

خدا خیرت بده ممنونم یکم دلگرمم کردی . اگه خبری شد حتما میگمت 😘😍😍😍😍