2777
2789

کسی قرص اسنترا میخوره یا همون سرتالین؟ اینا باعث شد خوب شید چند دوره خوردید به تجویز روانپزشک؟ خواهرم  افسردگی گرفته قرص سرتالین و پریهادول  میخوره به خاطر یه سری مشکلات شهریه اش مجبور شد از دانشگاه انصراف بده خیلی گوشه گیر و منزوی شده  میره اتاقش میشینه کتابای دانشگاهشو باز میکنه با غصه نگاه میکنه ساعت ها بیرون نمیاد گاهی ام یه دفترچه بر میداره یه چیزایی مینویسه  دیگه نمیخنده قبلا حسابی خندون بود الان واقعا تو دار شده و خیلی کمتر حرف میزنه چاق شده دلم براش میسوزه 💔🥺نمیدونم چیکار کنم تو رو خدا کسی میدونه باید چیکار کنم یا وضعیت مشابه این داشتن تو خانواده راهنمایی کنه   

و اینکه این قرصا چرا باعث بیخوابی میشه شبا بیداره چاق شده عوارض این قرصاس؟

این قرص که عوارض نداره 🙄

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشاءالله خدا بهشون سلامتی بده عزیزم اینطوری که میگید خواهرتون سنی نداره بجای قرص ودارو سعی کنید مشاوره ببریدش بهش انگیزه بدید دوباره کنکور بده برای دانشگاه دولتی بخونه یا حداقل سرکار بره 

چن سالشه

اینا داروهای نسبتا ضعیفی هستند ک مثل ارامبخش عمل میکنن و ضد افسردگی خفیفن

ولی بهرحال اگر مجبور نیست داروهای اعصاب و زوان مصرف نکنه خیلی بهتره

کمکش کنید شاغل بشه همه ک دانشگاه نمیرن

کمکش کنید مستقل بشه برای خودش پول دربیاره حتی شده توی خونه یا با گوشی اگر میتونه

بعدش باشگاهی هم بتونه ثبت نام کنه

قطعا روی اعتماد بنفس و انگیزش تاثییر مثبت میذاره

۲۰ روز اولش سخته بعد اثر میکنه خوب میشه

دختر دایی من میخوره

عوارضش کم کم از بین میره.

به خواهرت از طرف کسی که رتبه تک رقمی کنکور بوده بگو غصه نخور.... تو دانشگا هیچی نبود....

در ضمن به جای غصه خوردن بشینه بخونه ان شاءالله دولتی قبول شه

یادش بخیر، روزگاری خنده بر هر درد بی درمان دوا بود..
ن اوکی شد16/17 سالگی میخوردم

عریزم خواهر منم ۱۹ سالشه دوز ۱۰۰میخوره 

سر چی میخوردی 

چند دوره خوردی 

الان بهتری

تو اون دوران چیکار میکردی حالت خوب باشه

تو اون دوران چه احساسی داشتی یعنی از اطرافیانت چه توقعی ذاشتی این سوالارو میپرسم ببینم واقعا چطور میتونم به خواهرم کمک کنم ببخشید پر حرفی میکنم 

برادر من حملات پنیک داشت این قرص سرترالین خوبش کرد ولی برای قطع کردنش خیلی مواظب باشید. نبااااید یکدفعه قطع بشه که ضرر میرسونه. در مورد خواهرت هم ببینید دلیل اصلی مشکلاتش چیه شاید از نظر عاطفی مشکلی پیدا کرده 

چن سالشهاینا داروهای نسبتا ضعیفی هستند ک مثل ارامبخش عمل میکنن و ضد افسردگی خفیفنولی بهرحال اگر مجبو ...

۱۹ سالشه دو هفته دیگه میره تو بیست قرصاش اسنترا ۱۰۰و پریهادول  هست نمیدونم دوز اون‌یکی چنده 

دارو های اعصاب روان اثرات داره این دارو هایی  که مصرف میکنه یعنی ممکنه بهش آسیب بزنه؟

نمیدونم چه کمکی میتونم بهش کنم

بهش پیشنهاد کار کردن رو من دادم اما میگه من بعد ی سال و نیم درس خوندن کجا برم کار کنم کی به من با مدرک دیپلم کار میده حتی یه لیسانس ندارم 

خیلی نگرانشم 

۲۰ روز اولش سخته بعد اثر میکنه خوب میشهدختر دایی من میخورهعوارضش کم کم از بین میره.به خواهرت از طرف ...

دختر داییم عزیزم چند مدته میخوره؟ بهتر شده؟ سر چی میخوره ؟

این دارو ها خدایی نکرده تشدید میکنه افسردگی رو ؟

دختر داییم عزیزم چند مدته میخوره؟ بهتر شده؟ سر چی میخوره ؟این دارو ها خدایی نکرده تشدید میکنه افسردگ ...

سه ماهی میشه. میگه بهترم.

اون والا دقیق نمیدونم‌. ولی بی اعتماد به نفسه و شدیدا یکی بهش ی چیز میگفت گریه ش میگرفت و دکتر گفته بود افسردگی داری. نه اگه خودسر نخوره و زیر نظر دکتر باشه بدتر نمیشه

یادش بخیر، روزگاری خنده بر هر درد بی درمان دوا بود..