2777
2789

هر اتفاق پشم ریزون و ترسناکی که دیدین تعریف کنین حوصله ام سر رفته فقط در حد مرگ ترسناک باشه که خواب از سر همه بپره 😂

اگه اینو میخونی این هشدار من رو از قبل آویزه گوشت کن اگه دنبال کل کل با من هستی بدون من یه بی عصابم و قراره بشورمت و پهنت کنم رو بند دوست عزیز پس من مسئول ناله و گریه و زاری شما نیستم 🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا کنه حالا باردارا واقعا نیان مدیون شیم 

یبار رفتیم مسافرت 

ی دسشویی بین راهی 

مامانم رف داخل موندم بیرون. 

حس کردم مرغ و خروسا پشت سرم دارن حرف میزنن 

برگشتم عقب نگاه کردم 

دیدم عین ادما دور هم وایسادن بدون اینکه چیزی بخورن یا تکون بخورن 

بهم نگاه کردن 

😑

برایِ اصیل بودن کافی ست که دروغ نگویی، آغازِ اصالتِ خوب همین است که نخواهی چیزی باشی که نیستی.
همین الان یه گربه که همیشه مباد خواب بود بعد نگاش کردم نقشهای صورتش شبیه یه ادم شده بود نگاه کردم تر ...

عکسشو بفرست

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

اخه حقیقتا چیز تایپی که ترسناک نمیشه🫤😂

همسر رسمی کوگا یودای متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️‍🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع کن به شب های انتظارم💋💍

همین الان یه گربه که همیشه مباد خواب بود بعد نگاش کردم نقشهای صورتش شبیه یه ادم شده بود نگاه کردم تر ...

چرا همه انقدر جن گربه نما می بینن چ خبره 😂

اگه اینو میخونی این هشدار من رو از قبل آویزه گوشت کن اگه دنبال کل کل با من هستی بدون من یه بی عصابم و قراره بشورمت و پهنت کنم رو بند دوست عزیز پس من مسئول ناله و گریه و زاری شما نیستم 🙏

چرا همه انقدر جن گربه نما می بینن چ خبره 😂

من سال نود واقعا یه جن دیدم گربه نبود قد خیلی بلند

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

اخه حقیقتا چیز تایپی که ترسناک نمیشه🫤😂

حالا هر جی تجربه داری تو بگو شاید دو نفر اینجا ترسید😂

من سال نود واقعا یه جن دیدم گربه نبود قد خیلی بلند

خب چی شد بعدش ؟