2777
2789
عنوان

معجزه

128 بازدید | 8 پست

کاملا دلی این تاپیکو میزنم لطفا توهین نکنین دوستای خوشگلم و با شخصیتم

من تقریبا ماه پیش بود اومدم تاپیک زدم داشتم از خدا گله میکردم واسه بچه دار نشدنم سه سال درگیر بودم هرکار میکردم نمیشد که نمیشد یه خانومی بهم پیام داد گفت برات دعا میکنم چله میگیرم حاجتت برآورده میشه گفت برا خیلیا این کارو کرده و شده

دیگه گفتم باشه بعد تو این ماه آنقدر مشکلات پیش اومد برامون آنقدر استرس و ناراحتی داشتم تو اقدامم بودم گفتم ماه های قبل آنقدر رعایت کردم نشد این ماه عمرا بشه

در کمال ناباوری سه روز مونده به موعدم بیبی چک زدم مثبت شد برای اولین بار😭😭😭😭😭 انگار دنیا رو بهم دادن باورم نمیشد 

بخدا اون لحطه فقط این خانوم یادم اومد من تا ابد مدیونشم  امیدوارم که صحیح و سالم بغل بگیرم بچمو 

برای بچه دار شدنم صلوات میفرستین💔

خانومه کی بود؟

ازت پول گرفت؟

کاربری بهم واگذار شده💚کورد هستم💚🌱بژی کورد💚🌱     به درک به درک ب درک اگه اونجوری که میخواستیم نشد دشمن عزیزم که تصور کردی با پیدا کردن کاربریم بردی!من هیچ چیز برای پنهان کردن ندارم در ضمن میدونم پیدام کردی برام مهم نیست حس زرنگ بودن بهت دست نده عزیزم من خودم میدونم 😂

خانومه کی بود؟ازت پول گرفت؟

نگفت پول بده تو تاپیکاش مشکلاتشون خوندم گفت اگه هر چقدر دوست داری بده بنده خدا اصلا خودش حرف پول و نزد اصلا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه دوست داری ایدیشو بفرستم برات

آره عزیزم

کاربری بهم واگذار شده💚کورد هستم💚🌱بژی کورد💚🌱     به درک به درک ب درک اگه اونجوری که میخواستیم نشد دشمن عزیزم که تصور کردی با پیدا کردن کاربریم بردی!من هیچ چیز برای پنهان کردن ندارم در ضمن میدونم پیدام کردی برام مهم نیست حس زرنگ بودن بهت دست نده عزیزم من خودم میدونم 😂

اگه دوست داری ایدیشو بفرستم برات

عزیزم گفته تو تاپیک ایدیشو نزارم چون میان گزارشش میکنن بنده خدا اکانت میپره اگه میخوای درخواست بده خصوصی بفرستم