2777
2789
عنوان

کیا با تخمک اهدایی و اونم بار اول مامان شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 64476 بازدید | 108 پست
هیچ وقت فکرشم نمیکردم دست سرنوشت منو به همچین جایی بکشونه و بتونم به این کار خودمو راضی کنم

سلام عزیزم

آخ ک خرف دل منم همینه

هیچ وقت فکر نمیکردم دست سرنوشت منم ب اینجا بکشونه

مامان اهورا منم میخوام اهدایی بگیرم

از استرس دارم خفته میشم

کاش از تحربت بی

و اینکه حست ب بچه ها

و از نظر ظاهری ب کی رفتن

شدیدا محتاج کمکم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ناباروری مادران امیدوار

در زمینه های: اهدا تخمک، اهدا جنین،اهدا اسپرم، رحم اجاره، تعیین جنسیت از طریق IVFو IUI. با بهترین فوق متخصص نازایی و با مدیریت و مشاوره خانم محرابی

همراه با ویزیت آنلاین

شماره تماس:  ۰۹۱۲۹۶۷۷۹۶۸

واتساپ:۰۹۳۷۹۰۵۴۹۱۲

من ۱۰ ساله نازا بودم و پیامای شماهارو خیلی میخونم .پیش خیلی از واسطه ها رفتم کارمو دیر انجام دادن یا پولمو خوردن .از طرف یکی اشناهامون با ماما خانم محرابی و دکتر آتوسا کریمی آشنا شدم که تو تهران هستن بیمارستان لاله  و ویزیت آنلاین هم دارن من خودم شیرازم خیلی به من کمک کردن و توسط ایشون دوقلو باردارم  از طریق تخمک اهدایی واقعا مدیونشون هستم کارمو خیلی سریع انجام دادن و با اولین انتقال باردار شدم.کسایی که نا امیدن حتما برن پیششون جواب میگیرن خدا خیرشون بده

09129677968اینم تلفنشون  

سلام عزیزم آخ ک خرف دل منم همینه هیچ وقت فکر نمیکردم دست سرنوشت منم ب اینجا بکشونه مامان اهورا من ...

عزیزم حس همون حس مادرانست تخمکی که میزارن تو رحمت یه قطره ابه یه لخته خونه ب این فکر نکن که مال کسی دیگس چون اون تو روحم شما شکل میگیره با تمام خلق و خوی ژنتیکی شما بنظرم قبل انتقال باید از نظر ذهنی خودتونو اماده کنید بعد از نطر جسمی 

دوست خوبم من الان شرایط شما رو دارم تو رو خدا اگه تاپیکم رو دیدید بگید چه حسی دارید؟ وقتی بچه ها رو ...

تاجایی که من شنیدم وقتی میخان تخمک اهدایی از کسی ب کس دیگه انتقال بدن عکس مادر باردار رو با عکس اهدا کننده تطبیق میدن که از نظر ظاهری شبیه ب هم باشن و از نظر خونی و کلی چیزای دیگه پس خیلی نگران نباشید قدیما میرفتن از پرورشگاه برمیداشتن بزرگ میکردن الان علم پیشرفت کرده تخمک اهدا میدن اونم تو رحم خودتون اصلا نگران نباشید مهم اینه که از گوشت و خون خودتون رشد میکنه

دوستان عزیزم بیش از 5 ساله منتظرم، تخمک گذاری دارم ولی نمیشه، ذخیرمم خیلی کم بود و کمتر شد. خیلی د ...

لطفاً هروقت آن شدید به سوالاتم ک پزسیدم پاسخ بدید تمام کارهایی که انجام دادید.من۳۹سالمه.ذخیره تخمدان پایین تخمک اهدایی گرفتم.الان فیبرم ساب سروزال دارم دکتر سونو گفت مشکلی نیست برای بارداری.ولی هنوز دکتر خودم نرفتم این هفته باید برم.ماه بعد انتقاله.قبل انتقال مشاوره هایی ک رفتی چی بود.یه مشاوره رفتم مثل مامایی روانشناسی و حقوقی.حالا مشاوره ژنتیک باید برم که نامه ورود به سیکل بدن.تو‌رو‌خدا هر کار کردید.و اینکه شما با اهدایی موفق شدید؟به همگی پاسخ بدین لطفاً.بخدا سه ماه دارم سایت ها رو زیر رو میکنم و به پاسخ مورد نظرم نمی‌رسم.تا اینکه یهویی نی نی سایت شما رو گوگل نشان داد