2777
2789
عنوان

سیب زمینی سرخ کرده توی سرخکن

243 بازدید | 14 پست

سیب زمین سرخ کرده هام توی سرخکن خیلی بد میشه، یه جاش نمیپزه یه جاش میسوزه، چیکار کنم؟ چه قلقی داده که ترد بشه؟

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ندارم می‌خوام بگیرم ولی شنیدم خیلی ها اینو میگن تازه میگن طعمش هم عوض میشه

فقط سیب زمینی خوب نمیشه وگرنه من همه چیز توش درست میکنم عالی میشه 

حتی کیک هم درست کردیم 

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۲۲۱_۱۵۴۱۴۵_qggu.jpg

فقط سیب زمینی خوب نمیشه وگرنه من همه چیز توش درست میکنم عالی میشه حتی کیک هم درست کردیم

چی ، کیک‌چون مثل فر میمونه. ولی مثلا باذمجان . سرخ مردم اصلا خوب نشد . پیاز ک‌اصلا نشد و ...قارچ ک کلا اندازه ی نخود شد ابشو میکشه و خشک میکنه تا سرخ

قلش اینه که اولن زیاد زخیم نباشه 

بعد به روغن همشون رو آغشته کن مثلا تو یه کاسه روغن مال کن بعد بریز تو سرخ کن بدونه روغن اگه سرخ کنن بدونه روغنه

و وسطه پخت یکی دوبار هم بزن بیست دقیقه نیم ساعت زمان میخواد

چی ، کیک‌چون مثل فر میمونه. ولی مثلا باذمجان . سرخ مردم اصلا خوب نشد . پیاز ک‌اصلا نشد و ...قارچ ک ک ...

مرغ شکم پر 

ماهی 

گرم کردن غذا و نون 

کیک 

هادداگ 

لازانیا 

اینا رو درست کردم عالی شده 

بادمجون و سیب زمینی یه بار گذاشتم خوب نشده البته یکم روغن هم اسپری کردم روش ولی بازم دوست نداشتم 

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۲۲۱_۱۵۴۱۴۵_qggu.jpg

پس همه هم مث من زخم خورده هستن، من مرغماستی گذاشتم خوب شد ولی مرغ معمولی خوب نشد، برای گرم کردن هم خوب بود، حالا بار دومه دارم سیب زمینی میذارم ببینم چطور میشه، به این روشی که گفتید.

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
چجوری می‌ریزی مگه ؟ روغن زیاد و داغ قطر سیب زمینی یکم باریک باشه خیلی کلفت خورد نکن

سرخکن بدون روغنه، میخوام روغن کم استفاده کنم.

سلام عزیزم این تاپیکت میدونم قدیمیه ولی اگه دیدی  سیب زمینیارو درشت مسه رستوران خلالی کن بعد بزار تو اب تا بپزع در حد پخت ک دست بزنی له بشه بعد بریز تو صافی نمک فلفل ادویه بزن با ی قاشق روغن قاطی کن بزار توی سرخ کن عالی میشه از بیرونیام بهتر میشع البته رو تایم سی دقیقه بزار