خانمای وارد به رنگ مو لطفا کمک خواااااااهش،میکنم 😚😚من چند وقته همش رنگ موهامو مشکی کردم الان دیگه خسته شدم از رنگ مشکی دوسدارم یه رنگ قهوه ای قشنگ بزنم به نظرتون اگه با رنگ ۳ صفر و اکسیدان ۹ درصد بزنم رنگ مشکی میره که بخوام قهوه ای کنم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دکو کرم شنیدم موها میپوکه خودم تو خونه میتونم دکو کرم بزنم یا باید برم آرایشگاه
بستگی که این داره که بلد باشی یا نه ولی از دکلره راحت تره زدنش مثل رنگه.اگه قهوه ای در حد ۵ و ۶ و ۷ میخوای کاراملی شماره ۹ با خاکستری شماره ۸ قاطی کن و اکسیدان ۹ درصد یکم کمتر از مواد رنمت بزن به موهات قهوه ای طبیعی قشنگی بهت میده
دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....
سفیدی جلو موهام دراومده ان یک رو جلو موهام فقط رو سفیدی موهام زدم که اونم دوماهی میشه
پس همین ترکیبو که گفتم بزن اگه ام میخوای تیره تر شه کاراملی ۸ و خاکستری ۷ بزن با اکسیدان ۹ درصد و یا اکسیدان ۶ درصد و خاکستری ۸ و کاراملی ۹واسه وقتایی که میخوای سفیداتم رنگ بگیره اکسیدان ۶ درصد دوام رنگ مو رو بیشتر میکنه دیر پاک میشه از رو سفیدا
دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....