2777
2789
عنوان

رنگ مووووووو

120 بازدید | 22 پست

خانمای وارد به رنگ مو لطفا کمک خواااااااهش،میکنم 😚😚من چند وقته همش رنگ موهامو مشکی کردم الان دیگه خسته شدم از رنگ مشکی دوسدارم یه رنگ قهوه ای قشنگ بزنم به نظرتون اگه با رنگ ۳ صفر و اکسیدان ۹ درصد بزنم رنگ مشکی میره که بخوام قهوه ای کنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه نمیره و یه نارنجی مزخرف میشه و هر رنگیم بزنی روش تناژ نارنجی داره

مرسی که جواب دادی عزیزم نمیخوام دکلره کنم چون موهام کلا وز و خشکه بزنم بدتر میشه شما راهکاری ندارین

مرسی که جواب دادی عزیزم نمیخوام دکلره کنم چون موهام کلا وز و خشکه بزنم بدتر میشه شما راهکاری ندارین

میخوای قهوه ای در چه حدی بزنی مثلا شماره چند در بیاد رو موهات؟

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....
یه ان یک زدم دوباره آرایشگاه رفتم نمیدونم چی زد

ان یکی پر کلاغیه خیلی تیره س چند وقت پیش رفتی ارایشگاه رنگ زدی؟ریشه موهات دراومده؟

ان یکی پر کلاغیه خیلی تیره س چند وقت پیش رفتی ارایشگاه رنگ زدی؟ریشه موهات دراومده؟

سفیدی جلو موهام دراومده ان یک رو جلو موهام فقط رو سفیدی موهام زدم که اونم دوماهی میشه 

دکو کرم شنیدم موها میپوکه خودم تو خونه میتونم دکو کرم بزنم یا باید برم آرایشگاه

بستگی که این داره که بلد باشی یا نه ولی از دکلره راحت تره زدنش مثل رنگه.اگه قهوه ای در حد ۵ و ۶ و ۷ میخوای کاراملی شماره ۹ با خاکستری شماره ۸ قاطی کن و اکسیدان ۹ درصد یکم کمتر از مواد رنمت بزن به موهات قهوه ای طبیعی قشنگی بهت میده

بستگی که این داره که بلد باشی یا نه ولی از دکلره راحت تره زدنش مثل رنگه.اگه قهوه ای در حد ۵ و ۶ و ۷ ...

ینی اول دکو کرم بگیرم بزنم وقتی شستم این رنگا رو بزنم رو موهام

سفیدی جلو موهام دراومده ان یک رو جلو موهام فقط رو سفیدی موهام زدم که اونم دوماهی میشه

پس همین ترکیبو که گفتم بزن اگه ام میخوای تیره تر شه کاراملی ۸ و خاکستری ۷ بزن با اکسیدان ۹ درصد و یا اکسیدان ۶ درصد و خاکستری ۸ و کاراملی ۹واسه وقتایی که میخوای سفیداتم رنگ بگیره اکسیدان ۶ درصد دوام رنگ مو رو بیشتر میکنه دیر پاک میشه از رو سفیدا