2821
2789
عنوان

یازده روز شد ولی نیومدن

222 بازدید | 30 پست

اومدم خونه بابام برا طلاق باباش گفت طلاقت میدم به بابام گفته بود بره طلاق بگیره چیزی به نام پسرم نمیکنم  و نکردم چون دخترت جمعش میکنه حساب باباشو مسدود کردم همه حساباشو خالی کرده بود یازده روز میگذره نه خودش اومد دنبالم نه خونواده ای چرا با یه دختر و سرنوشتش بازی می‌کنیم خدا ازتون نگذره مشاور وکیل همه حق رو به من دادن دارن می سوزن احتمالا 

مشکلمون قابل حل بود ولی نمی خوان انگار درست بشه مامانش دعوامون که شد خیلی ذوق کرد چون نمی تونست تو زندگی من دخالت کنه  سر از کار من در بیاره حرص می خورد  الان همه میگن خدا به دادت برسه با این مادر شوهر اون موقعه واسه تحقیق نگفتن چه فضه ای الان همه میگن کاش همه راستشو میگفتن که ازدواجی مثل من شکل نگیره یعنی ما فامیل دور بودیم اینجوری از اعتمادمون سو استفاده کردن 

حساب هاش رو خالی هم کنه مهم‌نیشت 

انگار از چند ماه قبل رو‌نگاه میکنم فک‌کنم شش ماه قبل

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

یعنی دیگه تموم شد همه چی ؟کسی تجربه داشته یعنی دیگه طلاق؟😭😭😭

دلیل قهرآمیز چی بود ؟ 

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

سر چه موضوعی به مشکل خورده بودید؟

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید  اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.                                               ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده

دیگه وقتی مهر گذاشتی اجرا اونام سر لج افتادن.معلومه که نمیان.مهر اجرا گذاشتن کی مشکلو حل کرده که الا ...

مهریم سه دونگ زمین به نام باباش از طریق اون حسابش مسدود شد خب برن طلاق بدن درخواست طلاقم نمیدن می خوان بدون مهریه طلاق بدن