2777
2789
عنوان

واقعا تلوزیون دیدن برای نوزاد بده

317 بازدید | 32 پست

اخه بچم خیلی به تلوزیون علاقه داره اگه تا یک ساعتم بذارم جلو تلوزیون ساکت با خودش بازی میکنه من به کارام میرسم امروز یکی بهم گفت خیلی بده نوزاد تلوزیون ببینه یعنی هیچکی نمیزاره بچش تلوزیون ببینه دخترم سه ماهشه اخه چه اشکالی داره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر والدین یک کودک هستید بدترین کاری که می‌تونید انجام بدید اینه که بچه رو بنشونید جلوی تلویزیون یا موبایل و تبلت بدید دستش.

این کار باعث به تعویق افتادن حرف زدن کودک، اختلال در یادگیری مهارت‌های زندگی، کاهش دایره لغات و آسیب یه ارتباطات اجتماعی کودک میشه

میگن باعث اوتیسم میشه البته شنیدم من پسرم ۸ ماهشه ولی علاقه نداره ولی پسرم بزرگم ۱۳ سالشه از نوزادی تلویزیون دید مشکلی هم نداره دخترم هم همین طور ولی پسرم بیشتر علاقه داشت 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

عزیزم زیر ۲سال ممنوعه به خاطر پرش تصویر 

ولی حالا انقدم‌سختگیری خوب نیس نهایتا روری یه ساعت اونم با فاصله 

سعی کن با چیزای دیگه سرگرمش کنی 

با اسلحه آمریکایی کشته میشویم، با جنگ های آمریکایی آواره میشویم، با تحریم های آمریکا فقیر میشویم، و آمریکا نگران حقوق بشر ماست نگران آینده بچه های ماست و نگران آزادی های ماست خرهای مزرعه هم باور دارند آمریکا خیرخواه ماست. برای بار دوم عرض میکنم : اگه از پرپر شدن هموطن بی گناهت خوشحالی یا به لقمه ت شک کن با به نطفه ات🤢        میرن شمال آشغال میریزن میرن هرمز خاک میدزدن به سگای ولگرد غذا میدن میخوان سگارو جمع کنن فحش میدن تو پارک بچه ها سگ میچرخونن تو ساحل که بچه نشسته هر عمل شنیعی انجام میدن هرکی بهشون نقد کنه پاچه میگیرن سر قبر فردوسی به هزاران هموطن توهین میکنن بناهای تاریخی رو تخریب میکنن میله های حفاظ بنای حافظیه رو هنگام خروج میشکنن و شعارشونم گفتار نیک پندار نیک کردار نیک ، کوروش بزنه به کمرتون خدایگان تناقض.    گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ... 

تا دو سالگی ممنوع هست باعث وجود اختلال گفتاری و بینایی میشه 

من نمیذاشتم پسرم ببینه یک بنده خدا بود مسخره میکرد هروقت میرفتیم خونشون تلویزیون رو روشن میکرد میگفت عقده ای میشه بچه بذار ببینه

گذشت تا  بچه دار شد از اول گوشی و تلویزیون به راه بود کلا هرکاری من انجام می‌دادم مسخره میکردن الان بچه پنج ساله هست حتی یک کلمه نمیتونه صحبت کنه طفلکم کلا رفتارهاش در حد یک بچه نهایت یک ساله هست ...

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

نه والا بچه من همش میدید زودتر هم زبون باز کرد 

هیچی هم نشد خداروشکر 

میذاشتم تو کالسکه جلو تلویزیون و میرفتم کارامو میکردم 

تو رو خدا لایک نکنیدددددددددداین حساب مال 3 نفره 👆👌✌️

شنیدم پرش رنگ و تصویرای تو تلویزیون و حرکت مداوم تصویرها باعث عدم تمرکز بچه و اختلال میشه

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️

دختر من سه ماهشه اصلا به تلوزیون دقت نمیکنه هر چی نشونش میدم اهنگ میارم انگار ن انگار😵‍💫

پسر منم ۸ ماهشه همین طوره ولی اهنگ دست کوچولو پا کوچولو دانلود کردم اون ودوست داره 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

خیییلی بده به اختلالب مبتلا میشه که بهش میگن بی بی دیجیتال علائم شبه اتیسم میگیره در آینده تمرکزش از دست میده تو مدرسه دچار مشکل میشه یه ربعم نذار ببینه طبق تجربم میگم کاش یکیم به من میگفت