2777
2789
بیخیال پول شدی ینی؟

یه بار پول زیاد بود با چند ماه دوندگی و اعصاب خوردی و بدبختی گرفتیم تازه ما هم آدم بده ماجرا شدیم همه جا خوابمون کرد !    ولی دیگه خودمون از اون روابط کشیدیم بیرون

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره به دوست صمیم دو میلیون دادم چن سال پیش چون خیلی اصرار کرد

همون پولم به سختی جور کردم خودم نداشتم 

چند ماه بعد یه فیش قلابی برام فرستاد ولی پول به حسابم نیومد 

هر چقد گفتم پول نیومد به حسابم قبول نکرد منم آخر بیخیال شدم 

هنوزم با اون دوستم در ارتباطم 

آره یه دوستی دارم ۱۶ ساله باهم رفاقت داشتیم خیلی صمیمی ازم پول گرفت پس نداد هیچوقت بروش نیاوردم چون برام خیلی عزیز بود الانم ۱ سال و نیم بدون هیییییچ دلیلی باهام قطع رابطه کرد البته نه بخاطر اون پول اونکه قضیه ش مال چندسال پیش 

آره یه دوستی دارم ۱۶ ساله باهم رفاقت داشتیم خیلی صمیمی ازم پول گرفت پس نداد هیچوقت بروش نیاوردم چون ...

منم ب دوستی دادم ک بیشتر از بیست ساله رفیقیم

سه ساله ام هست دادم و پول کمی هم نبود. دو بارم تا حالا بهش گفتم و دیگه روم نمیشه.همسرمم گیر داده شکایت کن.واقعا سختمه خیلییی

ب دوست صمیمیم تو مدرسه (بچه بودم خیلی) 10 هزار تومن قرض دادم خوراکی بگیره بهم پس نداد،خیلی ناراحت شدم، باهاشم قهر کردم

با بدان بد باش و با نیکان نکو، جای گل گل باش و جای خار خار! 

داری میگی زندگی مون. بهترین کارو کردی گلم

آره می‌دونم پشیمونم نیستم اصن اتفاقا بهترین کار عمرم بوده مهمم نیست جاش پر بشه یا نه مهم اینه اون لحظه به هرکسی رو ننداختیم و خجالت بکشیم 🙃 

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵