2777
2789

خدا رو شکر کردم که این آدم بی ارزش با همون پول کم شناختم و می تونم از زندگیم حذفش کنم

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پول قرض ندادم 

سه تیکه طلا داشتم اونا رو بی چشم داشت و به پیشنهاد خودم فروختم برا زندگیمون

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵

و پس داد؟رودربایستی نداشتی؟سخت ات نبود بگی؟

من ب کسی باش رودروایسی داشتم پولی داده بودم ک اصلا ب روی خودش نمیتورد شاید ۹-۸ماه گذشت ولی ی روز بش پیام دادم. همراه با شماره کارتم 

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 

بله

بعد ۸ ماه

بهش گفتم خیلی تو فشار مالی ام اون ۱۵تومنی که به حسابت واریز شده رو میشه برام واریز کنی

من حتی از لغت برگردون استفاده نکردم

حتی نگفتم پولی که بهت دادم

گفتم پولی که واریز شده

و این بعد واریز پول باهام حرف نزد دیگه

اگر اطلاعت شخصی،هرچند کوچک و بی اهمیت، رو به اشتراک نمیذارم لطفا ازم ناراحت نشید🫂