2777
2789
عنوان

همه بهم میگن چجوری حس ششمت انقدر قویه

| مشاهده متن کامل بحث + 1844 بازدید | 32 پست

و در واقع این یه اختلال روانشناسیه که برای کنترل اضطراب شخص فکرمی کنه که جهان با افکار اون در ارتباطه، خواستم بگم در موردش بیشتر بخونید و مطمئن باشین یکی از مراحل سخت بالغ شدن پذیرش این ابهام در دنیاست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون اینجایی و نرفتی درس بخونی بد میدی( بر ایاس فکت نه بر اساس حس ششم)😂

تو رو خدا شوخی نکن دارم از استرس میمیرم لطفا بر اساس حست بگو

[ ‹تبریز گوزلی› ][تمنایِ وصالم نیست عشقِ من مگیر از من؛ به دردت خو گرفتم! نیستم در بندِ درمانت🤍]

عزیزم ازت خاهش میکنم بمن بگو مهران میاد واقعا ابروم میبره؟؟بهتره با مادرش درمیون بذارم؟

عزیزم متاسفم که الان انقدر تحت فشار و ناراحتی هستی، از شرایطت چیزی نمی دونم که بر اساس تحربه زیستم بخوام کمکی کنم بهت، فقط می تونم بگم دعا می کنم اونجوری که بهترین حالته برات پیش بره

حداقل بگو معلم میشم امسال؟؟

عزیزم من خودم دارم برای این تفکر جادویی یا توهم حس ششم درمان میشم ، الان چی بگم، در حالی که می دونم واقعیتی نداره  

این یه اختلال روانیه که شخص فکر می کنه حس ششم داره

سریر جان میدونم ربطی ب تاپیک نداره ولی میشه جواب بدی همسر سابقت با اون خانومی که رابطه داشت باهاش ازدواج کردیا بهم زد؟

🥲 چشم خود بَستم که دیگر چشم مَستش نَنِگرَم.. ناگهان دِل داد زد ...دیوانه من میبینمش !!

ترو خدا برا منم میگی

#حصبی_وژم                                                                                                                                  کاربری دست 2 نفر                                                                                                                                                                                                                                                             به نام خداوند رنگین کمان!)   بچه ها نخندینا!)     بارون اومدو یادم داد!)   به مامان چیزی نگو!)       بچه ها ناموسا کمک!) 🖤