2777
2789
عنوان

ب نظرتون پولمو بدم ب شوهرم

501 بازدید | 42 پست

منو شوهرم همو خیلی دوست داریم شوهرم هیچوقت بهم ن نمیگه واسه هیچی اما الان مشکل من باهاش اینه ک اصلأ پول جمع نمیکنه تازگیا هم یکی از رفیقاش گفته موتور منو خراب کردی باید تاوانشو بدی اینم میخاد بده از پس انداز من من ک راضی نیستم از ته دلم انشاالله کوفتش بشه چون دوستشو میشناسم ک چ ادم حرومزاده عوضیه الان شوهرم میگه من نمیخام حرف بشنوم بذار پولشو بدم اخه پس انداز خودمه اگه بگم نمیپم میدونم شوهرم دیدش نسبت بهم عوض میشه تازه دارم اعتمادشو جلب میکنم ک پس انداز یاد بگیره بفهمه من پولاشو ب باد فنا نمیدم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چی بگم والا ...

من باشم پوله رو میدم

شاید بنظرت پول زور بیاد ولی خب اعتماد شوهرت مهم تره

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

حروم زادگی چه ربطی به خسارت داره

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

بده و به همین بهونه بعد از این بیشتر ازش پول بگیر

بگو دیدی که لازم داشته باشی بهت میدم ..پس انداز میکنم ولخرجی نمیکنم که..

سمت من اگه میای  "پناه" باش؛من تمام عمرمو پناه دیگران بودم و خسته ام... :)

دلم براش میسوزه ک اگ اینحا بگن قرض بده عیبی نداره میخای بهش بدی شوهرته دوست دوران ابتداییت نیس ک سوال میکنی

شخضیتو غرور شوهرت چند؟؟؟؟

راضی حرف بشنوه؟

🖤ܩߊ‌ܝ‌ߊ ܢ̣ߊ ܣܝ‌ܝ̇‌ܘ ܥ‌‌ܠߊ‌ࡍ߭ ࡎࡅ߭ܩܨ ࡅ߭ࡅ࡙ܢܚࡅ߳ߺߺܙ 🖤

دلم براش میسوزه ک اگ اینحا بگن قرض بده عیبی نداره میخای بهش بدی شوهرته دوست دوران ابتداییت نیس ک سوا ...

چرا میره موتور سوار میشه ک الان من بخام بدم؟؟؟؟منو اون نداره کلأ بخاییم خسارت بدیم وقتی میتونیم این پول رو بذاریم کنار واسه خودمون چیزی بخریم