الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نه سر خود نگیر امکان داره افت قند خون پیدا کنی شاید قندتو سریع بیاره پایین خطر ناکه به پزشک دیگه ای مراجعه کن
ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
کیست کوچولو با پلی کیستیک فرق داره. متفورمین رو برای پلی گیستیک می خورن.کیست معمولی رو قرص جلوگیری ...
سلام عزیزم منم یه سوال داشتم من24پری هستم این ماه هم هاش سی جی زدم کلومیفن هم خوردم الان10روز ازامپولم میگذره الان بعدناهاربی بی چک گذاشتم منفی شدمیشه کمکم کنی
من شوهرم گف بزار منم استرس داشتم ولی گذاشتم منفی شدمیشه چون بعدازناهار بوده منفی شده
ادرار اول صبح بهتره چون غلیظ تره . کلا باید صبر می کردی تا موعدت . و حالا که گذاشتی استرس نگیر و بهش فکر نکن. من فقط از روی کنجکاوی چون شنیدم که ۱۰ روز بعد آمپول شاید مثبت بشه البته به خاطر آمپوله شاید فردا بزارم ولی بهش اهمیت نمیدم