2777
2789
عنوان

رانندگی سر پیری 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 2033 بازدید | 113 پست
اخه این خانم گفت چون سنت بالاست حداقل سی جلسه میخوای

نه بابا.

ببین اول اگر برات مقدور و همراه داری، با مربی مرد بردار.

بعدم کلا به مربی رانندگی ها رو نداده، کلا دنبال کلاس اضافه و جدا هستن و پول و ....

در اخر که بعد گرفتن گواهی، باید کلی تمرین کنی تا راه بیوفتی.

سالهاست راننده ام.

منم دقیقا مجبور بودم و یاد گرفتم، چشم همه ی خانواده بهم بودش، چه استرسی داشتم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا رحمت کنه همسرتون رو .آره منم الان باید یاد بگیرم . چون واقعا سخته بدون ماشین

میخای من بیام بهت یاد بدم رانندگیم خوبه البته منم اوایل میترسیدم

هر چه گویی آخری دارد بجز از حرف عشق
نه من تهران نیستم الان هزینه شو نوشتی من یه شهر کوچیک هستم هر ۱:۳۰ دقیقه رو ۴۸۰ بامن حساب کرد حتی اگ ...

خدا بچه هاتون حفظ کنه . دقیقا درسته . باید پشت سرهم باسه .منم چون الان بچه هام مدرسه میرن .میتونم .وگرنه تابستون یا عصر اصلا نمیشه .

نه بابا.ببین اول اگر برات مقدور و همراه داری، با مربی مرد بردار.بعدم کلا به مربی رانندگی ها رو نداده ...

ولی چه خوب که یاد گرفتید .من همسرم می گفت بیا یاد بگیر .می گفتم تو هستی دیگه .حالا اون رفته و من  تنها شدم . و موندم تو این شرایط 

استارتر تو رو خدا ۴۰ سالته نگو پیری من ۳۰ سالمه اصلا نمیتونم تصور کنم ۱۰ سال دیگه پیرم! شما حتی میان ...

اخه یه چیزای باید تو جوونی یاد گرفت .میشه تو میانسالی یا پیری هم یاد گرفت ولی  زمان طلایش  جوونیه . البته به نطر من .

خدا بچه هاتون حفظ کنه . دقیقا درسته . باید پشت سرهم باسه .منم چون الان بچه هام مدرسه میرن .میتونم .و ...

ممنونم😘. نگران نباش همه اونایی که یاد گرفتن یه روزی مثل ما بودن.اره الان بهترین وقت واسه یاد گرفتن

لطفا اگر کسی مخالف نظر و عقیده ی من بود ریپلای نکنه حوصله ی بحث ندارم. باتشکر🙏🏻
ولی چه خوب که یاد گرفتید .من همسرم می گفت بیا یاد بگیر .می گفتم تو هستی دیگه .حالا اون رفته و من تن ...

گفتم منم مجبور شدم یاد گرفتم.

بابام خونه نمییومد زیاد بخاطر کارش، تعدادمونم زیاد بود، ۴ تا بچه و مامانم، تو ماشین اطرافیان جا نمیشدیم.

مامانم یه پراید خرید، منم بزرگه بودم تو خونه.

دیگه همه گفتن تو باید یاد بگیری.

دیگه مامانمم واقعا کمکم بود، حمایت میکرد، هی میگفت استرس نداشته باش، تصادف هم کردی مهم نیست.

دیگه یاد گرفتم، تا داداشم بزرگ شد، دیگه ۱۷،۱۸ شد، خدا رو شکر دیگه خودش رانندگی کرد.

بابامم الام کمرش شکسته، کلا بچه ها رانندگی میکنن.

خیلی راحته ، اصلا نترس.

یاد میگیری

خیلی خوبه بعد ده سال . بدون گرفتن مربی رانندگی کردید

بله

آروم آروم با دنده یک و دو شروع کردم

فقط نترس و احتیاط کن 

هر چقدر احتیاط کنی خوبه

رانندگی تجربیه

به نظرم چند ماه بعد گرفتن گواهینامه عالی میشی🌹❤️

میشه یه روز تایپک بزنم  بگم هورااااا بلاخره وزنم  ۶۰ کیلو شد  
گفتم منم مجبور شدم یاد گرفتم.بابام خونه نمییومد زیاد بخاطر کارش، تعدادمونم زیاد بود، ۴ تا بچه و ماما ...

آفرین به مامانتون .چقدر خوب که تشویق می کرده .یکی از دلایلی که من آنقدر می ترسم .مامانم بود .چون همیشه استرسش رو به من منتقل می کرد . الان بهش نگفتم .گفتم بزار یاد بگیرم بعدا  بفهمه .چون بگم می خواد بگه ول کنه خطرناکه  هزار تا ترس بریزه جونم 

من ۳۶ سالمه سال ۹۲ گواهینامه گرفتم ولی هیچ وقت رانندگی نکردم تا امسال که مجبور بودم. مهر رفتم واسه آ ...

جلسه ایی چند هست تعلیمی با مربی؟

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد