2777
2789
عنوان

رانندگی سر پیری 😐

1983 بازدید | 113 پست

سلام دوستان  عزیز  و خوب .یه سوال داشتم به نظرتون تو سن بالا چند جلسه ی آدم رانندگی یاد میگیره .دوم اینکه من امروز یه تمرینی رفتم  با یه مربی اموزشگاه .بعد اون اصلا اجازه نمی‌داد من ماشین روشن کنم .اینجوریه ؟ مربی خوب مشخصاتش چیه .ممنون میشم جواب بدید .  

جلسه اول یادمه ک فقط گف این برای چیه اون برای چیه در حد ۱دقیقه ماشین رو روشن کردم و تمام 

از تو چه پنهان عاشقت بودم ،از دل نه از سلول ب سلولم ،گفتم بمانم گفتی نه،گفتم خدا،گفتی ک همراهت🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سر پیری یعنی چند سالگی ؟!

چون ما یکی رو تو فامیل داریم تو ۷۲ سالگی گواهینامه گرفت 😂

فقط 44 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برام دعا کنی که رشته و دانشگاه مورد علاقه ام قبول شم 🩷

توی همون ۱۲ جلسه یاد میگیریجلسه اول معمولا نمیذارن روشن کنی و راه بیوفتی

چرا بابا من همون جلسه اول از همون ده دقیقه اول بدون هیچ اموزش قبلی رانندگی کردم .....بستگی ب مربیتون داره

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

نه اصلاا دیر نیست تو هر سنی بخوای شروع کنی به جز ۱۸ اطرافیان بهت میگن وای دیره و فلان

من خودم ۲۲ سالمه امسال رفتم و یه سه ماهی هست میشینم پشت ماشین البته هنوز امتحان شهر ندادم

به خود من میگفتن وای چقدر داری دیر میری و فلان و الان باید گواهینامه داشته باشی و از این حرفا ولی من اصلا توجه نمیکردم همین باعث میشه با اعتماد به نفس بشینم پشت ماشین و چون ضرورتش تو زندگیم رو درک کردم اصلا حرف بقیه ک میگن دیره رو به هیچ کجای بدنم نمیگیرم

من یادمه جلسه ی اول گفت بشینم صندلی کنار راننده فقط برام توضیح داد اصلاً پشت فرمون ننشستم.

از جلسه ی دوم بردم تو بزرگ راه.

تا دنده ی ۳ هم رفتم.

مربی من خیلی عالی بود،،مرد بود اصلاً یادم نمیاد دعوا کنه یا بخواد کم بذاره تو آموزش.

خودت از رفتار مربی می فهمی که چه جوره.

فقط 4 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!

من یادمه جلسه ی اول گفت بشینم صندلی کنار راننده فقط برام توضیح داد اصلاً پشت فرمون ننشستم.از جلسه ی ...

مربی خوب نصف راه .این امروز نزاشت من ماشین روشن کنم .خودش روشن کرد بعد شروع به توضیح داد