2777
2789
اگه شک نداره به متاهل بودنش یا مشکل داشتنشنه مشکلی نداره اگه دلیلش قانع کننده باشه

یه ملاحظاتی هست که خانم هم در جریانه همچین چیزی مثلا

نیمه‌ی تاریک ماه 💎

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کافه هتل ها مثلا که مراجعین خاص و کمتر هستند یا رستوران هایی که حالت خصوصی یا کلبه ای دارند مثلا جاه ...

درست بازم خیلی فضای بسته نیست ولی من نمیتوتم اعتاد کنم اگر درست نشناسم

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
اگه اون دختر رو قبل از ازدواجش میشناخته بهم نرسیدند چطور؟

خیانته برادر خیانت!

اونی که زنش شده چه گناهی کرده

من درک میکنم عشق واقعا چیز نابودیه ولی خب بحث شرافت هست 

پشت این اکانت یه بیمار مبتلا به حمله ی عصبی نشسته که زندگی روی خوششو بهش نشون نداده التماس دعا دارم ازتون هم برای شفام هم برای ازدواجم💙 خب به تخم مرغای تو یخچالمون که نشد🥚

فرقی نداره پس اگه متاهل نیستیناوکیهفقط خیلی مشکوک رفتار نکنید دیگه که حس بد بدین ب طرفتون🌹

حالا با فرص تاهل مثلا ولی شناخت اون خانم قبل از ازدواج باشه 

نیمه‌ی تاریک ماه 💎

خیانته برادر خیانت!اونی که زنش شده چه گناهی کردهمن درک میکنم عشق واقعا چیز نابودیه ولی خب بحث شرافت ...

یه چشمم اشک یکی خون 💔 نمیخواهم کار اشتباهی کنم همسرم و خانواده ام رو دوست دارم خدا از جون من بگیره به اونا بده ولی نمیدونم این تا کجا پیش میره. 

نیمه‌ی تاریک ماه 💎

چرا میخواین ببینینش؟

خیلی طولانیه یه داستان عاشقانه ۱۰ ساله است آخرش بهم نرسیدیم الان همو مجدد داریم میبنیم ولی تا حالا نگذاشتم خیانتی اتفاق بیوفته فقط هر جا بوده همین کافه هتل و اینجور جاها بوده. 

نیمه‌ی تاریک ماه 💎