بنا به شرایطی آقا مثلا میتونه جاهایی مثلا کافه ای که خلوت تر هست یا جای خاصی که میدونه قرار بزاره امکان اومدن جای عمومی یا پارک ها یا تا حدودی ماشین هم براش فراهم نیست. خانم هم شرایط آقا رو متوجه هست. کلا این معذوریت قابل درکه؟
اگه آقا چاخان باز نیست و نگران این نیست که زنش یا فک و فامیل زنش یا دوست دختراش دیگش نبیننش، شاید قابل درک باشه
مثلا تحت حالتی که خیلی طرف معروف باشه
ولی به نظر من چاخان باز بودن محتمل تره
روزی سگی داشت در چمن علف میخورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف میخوری؟! سگی که علف میخورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف میخوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف میخوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش... #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
اگر متاهل باشه واقعا علاوه بر قابل درک نبودن قابل مرگه
پشت این اکانت یه بیمار مبتلا به حمله ی عصبی نشسته که زندگی روی خوششو بهش نشون نداده التماس دعا دارم ازتون هم برای شفام هم برای ازدواجم💙 خب به تخم مرغای تو یخچالمون که نشد🥚