2777
2789

بنا به شرایطی آقا مثلا میتونه جاهایی مثلا کافه ای که خلوت تر هست یا جای خاصی که میدونه قرار بزاره امکان اومدن جای عمومی یا پارک ها یا تا حدودی ماشین هم براش فراهم نیست. خانم هم شرایط آقا رو متوجه هست.  کلا این معذوریت قابل درکه؟

نیمه‌ی تاریک ماه 💎

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه آقا چاخان باز نیست و نگران این نیست که زنش یا فک و فامیل زنش یا دوست دختراش دیگش نبیننش، شاید قابل درک باشه

مثلا تحت حالتی که خیلی طرف معروف باشه

ولی به نظر من چاخان باز بودن محتمل تره

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
کجا پس بره؟

کافه هتل ها مثلا که مراجعین خاص و کمتر هستند یا رستوران هایی که حالت خصوصی یا کلبه ای دارند مثلا جاهای خیلی عمومی نباشه 

نیمه‌ی تاریک ماه 💎

بستگی به معذوریتش داره

اگر متاهل باشه واقعا علاوه بر قابل درک نبودن قابل مرگه

پشت این اکانت یه بیمار مبتلا به حمله ی عصبی نشسته که زندگی روی خوششو بهش نشون نداده التماس دعا دارم ازتون هم برای شفام هم برای ازدواجم💙 خب به تخم مرغای تو یخچالمون که نشد🥚

بستگی به معذوریتش دارهاگر متاهل باشه واقعا علاوه بر قابل درک نبودن قابل مرگه

اگه اون دختر رو قبل از ازدواجش میشناخته بهم نرسیدند چطور؟

نیمه‌ی تاریک ماه 💎

کافه هتل ها مثلا که مراجعین خاص و کمتر هستند یا رستوران هایی که حالت خصوصی یا کلبه ای دارند مثلا جاه ...

آها. من فکر کردم میگه بیا خونه

ولی بازم مشکوکه که چرا میخواد کسی نبینتش

باز دخترا ممکنه بگن مثلا بابام اجازه نمیده و اینا. ولی برای آقا مشکوکه