2777
2789

کسی میدونه؟؟ ترخدا اگه میدونییدد کمک کنید 

داداشم با ماشین ۱۲ کیلو گل داشته میبرده 

سابقه هم نداره 

ولی گفتن ۵ تا ۱۰ سال حبس داره کم کمش ۵ ساله:)))💔💔💔ترخدا بگید راهی داره کم کردددد؟؟؟؟

گل برای عروسی ؟ 

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید / 💙Sمادرم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فعلا ی چی براش میزنن ولی بعدا فکر کنم رفته رفته کمش میکنن و با سندو اینا هم بشه بیاد بیرونفکر کنم

اره با صند میشه ولی موقته

تا وقتی حکمش بیاد میتونه بیرون بمونهه حکمش بیاد صدرصد قاضی زندان مینویسه😭میشه کاری کرد زندان ننویسنننن؟؟؟؟اخه سابقه ندارهه 

آخه چرا؟ می دونید ۱۲ کیلو گل چقدر جوون را بدبخت و مهتاد میکنه؟! چرا قبلش جلوش را نگرفتید؟

ما مگه میدونستیم🙂💔بخدا روحمونم خبر نداشت

داداشم روحیش لطیفه مهربونه انقدر اصلا نمیخورد اینکارو کنه

همون روز به مامانم گفت مامان پول طلاهاتو خودم میدم خیالت راحت

💔😭حالم بده

چرا داداشتون باید همچین کار احمقانه ای بکنه 😑

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

اره با صند میشه ولی موقتهتا وقتی حکمش بیاد میتونه بیرون بمونهه حکمش بیاد صدرصد قاضی زندان مینویسه😭م ...

همه از قبلش سابقه ندارن سابقه از ی جایی استارت میخوره دیگه

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
اره با صند میشه ولی موقتهتا وقتی حکمش بیاد میتونه بیرون بمونهه حکمش بیاد صدرصد قاضی زندان مینویسه😭م ...

نه چیکار دارن سابقه نداره 

همه سابقه دارا از ی جایی سابقه دار شدن خب

نه خب اگرم زندان بره باز اون موقع میشه سند گذاشت بستگی به شرایطش داره

و من چیزی ز دل کندن نمیدانم..