2777
2789

نه خرید خدمت یعنی شرکتی دولتی نیست استخدام نیست 

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۹ ماه در سال حقوق میگیرن(اگه بدن بهشون) اونم چندماه یکبار میدن

بیمه در ماه ۵ روز براشون واریز میشه..

کدپرسنلی هم ندارن که بعنوان معلم شناخته شن

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

۹ ماه در سال حقوق میگیرن(اگه بدن بهشون) اونم چندماه یکبار میدنبیمه در ماه ۵ روز براشون واریز میشه..ک ...

چقدر بد پس چرا اساتید دانشگاهمون اینقدر تو گوشمون میگن برین ثبت نام کنین... بنظر شما کنکور فرهنگیان یا آزمون استخدامی شرکت کنم امکان قبولی دارم همون سال اول؟چون واقعا آدمی نیستم که هرسال بخوام بخونم برای آزمون ولی واقعا دلم میخواد معلم بشم حتی تو روستاها

چقدر بد پس چرا اساتید دانشگاهمون اینقدر تو گوشمون میگن برین ثبت نام کنین... بنظر شما کنکور فرهنگیان ...

آزمون استخدامی بهتره براتون عزیزم اگه لیسانس مرتبط دارید.

کنکور فرهنگیان بخواید شرکت کنید بحث معدل میاد وسط و ۵۰ درصدش معدل یازدهم و دوازدهمه. که دوازدهم اختیاریه شرکت کردنش اما یازدهم رو همه باید شرکت کنن تو امتحاناش.

شرط سنی هم ۱ مهر ۱۳۸۰ ب بعد هست .

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

آزمون استخدامی بهتره براتون عزیزم اگه لیسانس مرتبط دارید.کنکور فرهنگیان بخواید شرکت کنید بحث معدل می ...

یعنی دیپلم داشته باشم دوباره باید آزمون دروس یازدهم رو بدم؟متوجه نشدم

مگه الان میخوان؟معمولا آخه اطلاع نمیدن

من هیچوقت هیچ اطلاعیه ای برای این مورد ندیدم از آموزش پرورش که فلان تاریخ ثبت نام دارن. اصلا به گوشمم نخورده بود ولی اساتید دانشگاه میگن لیسانستون رو که گرفتید برید آموزش پرورش درخواست بدید برای همین واسم سوال شده که چرا انقدر تاکید دارن!

من هیچوقت هیچ اطلاعیه ای برای این مورد ندیدم از آموزش پرورش که فلان تاریخ ثبت نام دارن. اصلا به گوشم ...

خوب از هیچی بهتره،،من رفتم آموزش و پرورش ولی همش

میگن همچین چیزی نیست و نمیگیریم،استخدامی رو حتما

شرکت کن

چقدر بد پس چرا اساتید دانشگاهمون اینقدر تو گوشمون میگن برین ثبت نام کنین... بنظر شما کنکور فرهنگیان ...

رشتتون چیه عزیزم کجا باید ثبتنام کرد

مِه آخرین برگِ ریی درختِ حوشکِ جورم... 

خوب از هیچی بهتره،،من رفتم آموزش و پرورش ولی همشمیگن همچین چیزی نیست و نمیگیریم،استخدامی رو حتماشرکت ...

از کدوم استان پرسیدین؟غیرانتفاعی نمیتونین برین؟آزمون استخدامی انقدر دیدم تاپیک زدن و پیگیر هستن حس میکنم قبولیش خیلی سخت باشه من اصلا نمیدونم چه منابعی باید بخونم و از کی شروع کنم و حتی تاریخ ثبت نام و آزمونش کی هست؟از اون بدتر از مصاحبه و گزینش میترسم. بنظرتون کنکور فرهنگیان قبولیش نسبت به آزمون راحتتر نیست؟من همون سالی که کنکور دادم ترازم شده بود ۶۲۰۰ بدون اینکه حتی کلمه ای برای کنکور بخونم و ای کاش یکسال پشت کنکور میموندم و این بار میخوندم

از کدوم استان پرسیدین؟غیرانتفاعی نمیتونین برین؟آزمون استخدامی انقدر دیدم تاپیک زدن و پیگیر هستن حس م ...

خوب اره قبولی فرهنگیان راحتره ،استخدامی کم میگیره

وتعداد زیاد شرکت میکنن،،امسال قرار استخدامی باشه

هنوز تاریخ و مشخص نکردن،ولی احتمالا زمستون هست

اره من معلم بودم حقوقش نمی ارزید،حالا میخوای خودت

برو اداره بپرس