2777
2789
عنوان

جواب زن همسایه رو خوب دادم بنظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 397 بازدید | 31 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جسارتا توکوچه نشستن بیشتر وقتا نشونه سطح فرهنگ خاصیه دیگه نباید انتظار بیشتری داشته باشی اضلا نمیت ...

اینا همسایه ۲۰ سالین خیلی وقته اینجان بعد رنج سنی شون ۴۵ به بالاس  تنها تفریحشون همینه میشینن سبزی چیزی پاک میکنن 

مامان خودم روزای بارونی انقد حوصلش سر میره 

زندگی کنید لطفا ❤️💕😍🤩🩵💙💚🩷💖💋کوبرام رفیق صوغرا💜 

من به همسایه سلامم نمیکنم چه برسه به مراوده

همسایه ۲۰ سالیه 

سلام میکنم ولی فضولی تو زندگیشون نه

خونواده شوهر منم این شکلی بودن نمیدونم چرا حرصشون میگیره من زیاد بخوابم بخدا هنو فازشونو نفهمیدم

فضول زیا هست 

من ۶ ساعت نهایت بتونم بخوابم بعدش کسل میشم اگه بیشتر بخوابم

عزیزم از همین حالا پوست روانیتو ضخیم کن...حرفها بسیارند...

بچه بودیم راحت بود یه به تو چه ای نثارشان میکردیم و میرفتیم ولی الان باید به اینکه فلانی خواستگار نیومدو هزار تا پرس دیگه شون جواب بدیم

چطور اونا میگن

اونا حق دارن تو زندگی ما دخالت کنن 😂مثلا بعضیاشون این‌و میپرسن فلانی خواستگار نیومد برات منم اینطوریم😐😑

حالا میخوای درباره همه ما اظهار نظر نکن

من از شهرای کوچیکترم شاید مرکز اینطور نباشه برا این گفتم که نپرسند کجایین که دم در میشینن

بگو اومد

همیشه وقتی میخوام جواب اینو بدم مامانم سریع میگه فعلا قصد ادامه تحصیل داره 😂خیلی سخته مدام باید حفظ احترام کنی

حتما مادرت پشت سرت حرف زده مطمن باش اگ مادرت چیزی نگه کسی جرات نظر دادن ندار

نه زیاد تو کوچه نمیشینم یه مدتم که بیکار بودم میپرسیدن  مادرم چند باری  میگفت خوابه که بهش تذکر دادم دیگه تکرار نکرد ولی خیلی گذشته از اون تایم