2777
2789
عنوان

بالکن رو چجوری بچینمش

204 بازدید | 28 پست

من یه بالکن مستطیلی دارم که حدود عرضش 1/30متر در 7 متره

برای اینکه بشه عصرونه بخوری و بشینی کتاب بخونی چجوری بچینم 

دلم میخواد جای دنج در بیاد؟

خانوما پیشنهاد

آفتاب همیشه بعد از تاریکی می‌تابد؛ پس هیچ‌گاه از شب ناامید نشو، زیرا صبح همیشه با روشنایی خود باز خواهد گشت.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از تو گوگل سرچ کن، عکسای قشنگی داره

دیددم بعضی ها خیلی گرونه و اجرایی نیست 

مثلا اینکه کف رو چکار کنم چه گل هایی بزارم

آفتاب همیشه بعد از تاریکی می‌تابد؛ پس هیچ‌گاه از شب ناامید نشو، زیرا صبح همیشه با روشنایی خود باز خواهد گشت.

ی میزو صندلی بزار یکمم از این ریسه پیچک ها بخر بزن ب درو دیوارش قشنگ میشه

منظورت از ریسه نخه یا نوری ها؟

یه پنجره بزرگ دوجداره بزن چمن مصنوعی میزو صندلی چوبی کوچیک یه کتابخونه کوچیک

وااای چه خوب گفتی 

چمن رو بگیرم باید چسبونده بشه یا نه همینحوری وایمیسته ؟

چون مستاجرم

وااای چه خوب گفتی چمن رو بگیرم باید چسبونده بشه یا نه همینحوری وایمیسته ؟چون مستاجرم

چمن مصنوعی خیلی بده گلم مایه کثیفیه من جمعش کردم 

لاب لاش مدام اشغال میگرفت

❌لطفا درخواست دوستی ارسال نکنید ❌

چقدر برای گوشه گوشه ها خوبن 

بنظرت با اینا کولر ابی رو بپوشونم خوبه؟

چمن مصنوعی خیلی بده گلم مایه کثیفیه من جمعش کردم لاب لاش مدام اشغال میگرفت

اره خب تمیزکرنش مشکله .با جارو برقی تمیز نمیشه ؟

اگه بخوای بشوریش اب از لا به لاش خارج میشه ؟

وااای چه خوب گفتی چمن رو بگیرم باید چسبونده بشه یا نه همینحوری وایمیسته ؟چون مستاجرم

نه همینطوری مثل فرش پهن میشه رو زمین 

اگه مستاجری که پنجره زدن فک کنم حیف باشه پولت الکی واسه خونه مردم خرج کنی ولی بازم بستگی به بودجه و توافقات با صاحبخونه داره 

در اندک من تویی فراوان یا رب.!🤍🕊️