2777
2789
عنوان

پختن برنج برای مهمونی

461 بازدید | 26 پست

من ۳۰ سالمه ۱۰ ساله ازدواج کردم 

مهمونی هام همیشه رو ۲۵ نفره کمتر نیست هیچوقت

ولی میترسم برنج بپزم یهو شفته میشه مامانم میپزه یا مادرشوهرم ولی دیگه خجالت میکشم اونا بپزن 

از بیرون هم شوهرم نمیخره میگه برنج هندیه مزه نداره و بده

بنظرتون زشته بقیه برام می‌پزند.؟ هیچ کار دیگه ایی ب کسی نمیگما فقط همین ی کار

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اگه برنجت ایرانی هست فقط هفت یا هشت دقیقه داخل آبجوش باید باشه بعدشم آبکش کنی

اگه کته میخوای بذاری یه پیمانه برنج می‌ریزی،یک ونیم پیمانه آب امتحان کن ببین چه جوری میشه

برنج هم مارک گلستان بخر

عزیزم اگه برنجت ایرانی هست فقط هفت یا هشت دقیقه داخل آبجوش باید باشه بعدشم آبکش کنیاگه کته میخوای بذ ...

من،آدم ریسک پذیری نیستم

باید شروع کنم خودم بپزم چون واقعا خجالت میکشم دیگه

خجالت نداره. حتما شمام به اونا کمک میدی . بده مامانت بلر بزار برات. زحمتی هم نداره که بگم سختشون میشه

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"