2777
2789
عنوان

پختن برنج برای مهمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 516 بازدید | 26 پست

چرا همیشه مهکونی هات ۲۵ نفره ست؟ خسته کننده نیست بزات؟ ببین منم آشپزیم عالیه خوب بلدم مهمون را بندازم فقط و فقط مشکلم برنجه میترسم خراب کنم واسه همین مهمون زیاد دعوت کنم تو سه تا قابلمه برنج میپزم عالی هم در میاد تو یه قابلمه بزرگ میترسم ریسک کنم هر وقتم اگه یه درصد حواسم پرت شده برنج و دیر برداشتم حس کردم داره شفته میشه یه دو نون کامل سنگک یا بربری میزارم رو برنج و دم کنی میزارم نون آب اضافه برنج و میکشه و عاااالی در میاد برنجم 

من تا ۲۵ پیمانه خودم پختم اونم کته😁

اندازه ی آبشم بند انگشت اشاره م

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا نترس ،هیچ فرقی نداره فقط نمک بزن به آب و یه کوچولو آبلیمو هم بزن برنج وقتی نیم وز شد آبکش کن فقط باید اندازه ی قابلمه ات متناسب با تعداد باشه همین مطمئن باش خوب میشه خودت حتما امتحان کن

پسرم دوستت دارم من تو را رها میکنم تا تجربه کنی بیاموزی و از میان درست و اشتباهاتت قد بکشی و چون ستاره بدرخشی خدایا شکرت ❤️زیبابپروران وسالم نگه دار اورا❤️ خدایا دوستت دارم❤️

خودت میخاستی کته بذاری یا شفته شده؟

نه خودم همیشه کته میذارم.همیشه هم عالی درمیاد.

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨
ممنون بابت ترفندتچ کنم تعدادمون زیادهمنم مشکلم فقط برنجه

دوتاقابلمه ای بزار ،،جوشید دیگه بالاسرش باش هواست باشوس،تست کن همش ازش بخور یکی،دوتا 

تا،نرم نشه و نیمه پخت یکم بیشتر،،،،آبکش کن

یک قابلمه سخته استرس داره

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

دآره جسارتم زیاد میشه

آره ببین تا یه کاری رو یکبار انجام ندی ترست نمی‌ریزه من از همون اول با اینکه مهمونامون تعداد بالاست برنج رو خودم می‌گذارم اونم توی یه قابلمه چون بنظرم چندتا قابلمه خسته کننده هست 

پسرم دوستت دارم من تو را رها میکنم تا تجربه کنی بیاموزی و از میان درست و اشتباهاتت قد بکشی و چون ستاره بدرخشی خدایا شکرت ❤️زیبابپروران وسالم نگه دار اورا❤️ خدایا دوستت دارم❤️

دوتاقابلمه ای بزار ،،جوشید دیگه بالاسرش باش هواست باشوس،تست کن همش ازش بخور یکی،دوتا تا،نرم نشه و نی ...

باهم نزار مثلایک ربع بافاصله زیرشو روشن،کن که وقت برای آبکش کردن قبلی باشه

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

من شوهرم اصلا کمک نمیکنه ی بچه،دوساله هم دارم همش تو دست و پامه

از مادرش کمک بگیر. ما تو شهر غریبیم عادت داریم به اینکه همه کار رو خودمون انجام بدیم و میثل شاه وابسته نیستیم   بقول اون یارو