2777
2789

بستگی به رشتع و هدف داره

من تقریبا ۶ ماه خوندم رتبه ام ۶۰ شد

منابع هم زیاد

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من باردار بودمشاید دوماه هم نخوندمرتبه ام ۲۰۶ شد دولتی قبول شدم

چطور خوندی که رسوندی خودتو 

توروخدا منو راهنمایی کن من زیر ۱۲۰ بشم میتونم دانشگاه مدنظرم قبول شم 🥲

چطور خوندی که رسوندی خودتو توروخدا منو راهنمایی کن من زیر ۱۲۰ بشم میتونم دانشگاه مدنظرم قبول شم 🥲

تازه فارغ التحصیل شده بودم

لیسانس ۹ ترمه تموم کردم

دانشگاه کارشناسی پوستمون کند خیلی سخت گیر بود

اون دوماه تست زدم و مرور

من دلشکسته با این فکر خسته دلم تنگته.....
تازه فارغ التحصیل شده بودملیسانس ۹ ترمه تموم کردمدانشگاه کارشناسی پوستمون کند خیلی سخت گیر بوداون دو ...

چیزی هم بلد بودی تست زدی ؟ 

من یادم رفته همه چی 

ترم آخرم امتحانای پایانترمم دارم

من دانشگاه شیراز میخوام بنظرت تو این دو سه ماه میشه نتیجه گرفت؟

بستگی به پایه ات داره

من‌پایه ام خوب بود

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
آفرین بهت چه پایه خوبی داشتی 🥲

شاغل بودم با استاندارد حسابداری حسابرسی زیاد کار میکردم ، زبانم کلا خوب بود، ریاضیم ام ژنتیکی خوب بود 

البته همون‌موقع بعد لیسانس ارشد امتحان دادم قبول نشدم ولی بعد چند سال که تو کار بودم قبول شدم