2777
2789

خانوما خانوما، شما زبون گوسفندو چه جورى ميپزين كه خوشمزه بشه؟ بياين به منم ياد بدين لطفا.

بوس به لپتون

زيادم سخت و طولانى و پردردسر نباشه لطفا

بنداز تو زود پز با یه پیاز کمی زرچوبه و فلفل وقتی پخت پیاز سرخ کن و زبونو با پیاز تفت بده به هوس کردم

دفعه آینده که کلبه شما در حال سوختن است به یاد آورید که آن شاید علامتی باشد برای فراخواندن رحمت خداوند

من تو زود پز میزارم با پیاز و سیر و ادویه. بعد که پخت پوستشو میگیرم و برش های ریز میزنم. سس بشامل با قارچ درست میکنم و میدم روش. بسیار بسیار خوشمزه میشه  

ته قصه خودشو پیدا کرد اون که بین جمعیت گم شده بود.....اونی که به جای زخمای خودش مرهم زخمای مردم شده بود......چه دقیقه هایی که با حسرت بین آدمای خوشبخت گذشت........کی میتونه حالتو درک کنه کی میدونه که چقدر سخت گذشت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آ قربون دستت. تو پياز داغ سرخ كنم آخرش ديگه آبى ربى چيزى نريزم؟

نه دیگه فقط ریش ریش کن سرخش کن

دفعه آینده که کلبه شما در حال سوختن است به یاد آورید که آن شاید علامتی باشد برای فراخواندن رحمت خداوند
من تو زود پز میزارم با پیاز و سیر و ادویه. بعد که پخت پوستشو میگیرم و برش های ریز میزنم. سس بشامل با ...

مرسى عزيزجون. يعنى از زودپز درميارى، بشامل ميزنى ميذارى باز با سس بپزه يا نه، همون سسو ميدى روش سرو ميكنى؟

مرسى عزيزجون. يعنى از زودپز درميارى، بشامل ميزنى ميذارى باز با سس بپزه يا نه، همون سسو ميدى روش ...

سس میدم روش و سرو میکنم.دیگه نیازی نیست بپزه باهاش

ته قصه خودشو پیدا کرد اون که بین جمعیت گم شده بود.....اونی که به جای زخمای خودش مرهم زخمای مردم شده بود......چه دقیقه هایی که با حسرت بین آدمای خوشبخت گذشت........کی میتونه حالتو درک کنه کی میدونه که چقدر سخت گذشت
ما سس نمیزنیم سرخش هم نمیکنیم وقتی تو زودپز پخته شد میخوریمش    

بهترین کارو شما میکنی

ترمه جون احتمالش زياده شوهر منم نذاره به اونجاها برسه      هى مياد و ميره ميگه بپز ...

آخه همونجوری خوشمزه اس نیازی به سرخ کردن و اینا نداره الکی چرب میشه 

بخورید نوش جونتون  

خدای من اینقدر مهربونه که تو بهترین شرایط بمن فرزند سالم و صالح میده خدایا شکرت