2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بستگی داره

۲۰۰ هزار

۳۰۰

۵۰۰

۱ میلیون و...

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

فکر کردم برای صوابش روضه می خونم کار دینی هم مگه پولیه؟!!!خیلی تعجب کردم خدایییش برای خدا ادعا کنی بعد دو تومن بگیری واسه یکساعت حرف زدن

جراح نصف شب بیاد آپاندیس در بیاره چند ساعت سر پا بمونه از خوابش بزنه بعداز هشت ماه با تاخیر پونصد وشصت تومن بهش میدن

سراسر زندگی من معجزه بود 
فکر کردم برای صوابش روضه می خونم کار دینی هم مگه پولیه؟!!!خیلی تعجب کردم خدایییش برای خدا ادعا کنی ب ...

پس اونا باد هوا بخورن!!!

خب وقتی آدم وقت و زمانش رو صرف کاری میکنه بایدم بهش پول بدیم، لااقل هزینه اسنپش رو بدیم...

چرا وقتی هزینه برای کارهای معنوی میشه، اخه پیفه ولی برای چیزای دیگه و کنسرت و تفریح و .‌‌.. حقشونه

من فقط یک بار روضه گرفتم، به خانم مداح پول دادم ولی هر کاری کردم نگرفت 

اما به نظرم حقشونه که بگیرند، هر کار و زحمتی باید مزدی داشته باشه، مگر نماز و روزه هست که بی مزد باشه

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

کدام شهر هستید؟ سخنرانی و مداحی برای همین زمان حدود ۳ تومن درمیاد، البته یکسری سخنران های برند هستند که احتمالا نرخشان بیشتر باشه، البته سخنران باید اهل مطالعه، پژوهش، روزآمد، قدرت تشخیص موضوعات مفید و مورد نیاز جامعه را هم داشته باشه، فن بیان، سخنرانی زنجیره ای یا ساختار داشتن محتوای سخنرانی خیلی مهمه و اصولا بعد از هر سخنرانی باید احساس کنیم که حداقل ی کتاب خواندیم. 

فکر کردم برای صوابش روضه می خونم کار دینی هم مگه پولیه؟!!!خیلی تعجب کردم خدایییش برای خدا ادعا کنی ب ...

هزینه جراحی ها که میلیونی هست نه پونصد ششصد ! مگه کسی که تو عروسی یا مراسم های دیگه می‌خونه پول نمیگیره... مداح هم هروقت دوست داشت می‌تونه دلی بخونه، پول هم بگیره چه اشکال داره اینم یه محل درامده

امضا ندارم اثر انگشت زدم