2777
2789
عنوان

من گمشدم

213 بازدید | 10 پست

انگار وسط یه بیابونم، نمیدونم باید چکار کنم کجا برم، همه چیز انگار داره برام تو خیال اتفاق میفته و واقعی نیست...میگن هر کسی واسه یه هدفی بدنیا اومده، من اصلا نمیدونم رسالتم چیه، بدنیا اومدم چکار کنم؟!...همیشه کسلم، انگار هیچی واقعی نیست حتی وقتی به گذشته فکر میکنم گاهی یادم نمیاد اون اتفاق واقعی بوده یا تو ذهنم بهش فکر کردم، میدونم بخشیش واسه مه مغزیه....

کسی مثل من بوده تا حالا؟ اگه میدونید راهنمایم کنید لطفا. چطور رسالتمو پیدا کنم؟ چطور پرانرژی بشم؟ تقریبا از،وقتی ازدواج کردم اینجوری شدم انگار.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از ازدواجتون راضی هستین ؟ به میل خودتون بوده ؟خونه ی پدریتون چطور؟

همه چیز معمولیه. نه خیلی خوب نه خیلی بد. چه بعد ازدواج چه قبلش خوبی داشت ولی بدی هم داشت. ولی ایده آلم نبود.

برو تو کانال آقای محمد شجاعی... یه مدت سخنرانیاشو گوش کن تکلیفت با خودت روشن می شه

کانالشو میدی ؟ ازین پیجا و کانال ها دارم ولی وقت و حوصله نمی کنم معمولا طوللنی صحبت میکنن اصلا حوصله ندارم‌.

همه چیز معمولیه. نه خیلی خوب نه خیلی بد. چه بعد ازدواج چه قبلش خوبی داشت ولی بدی هم داشت. ولی ایده آ ...

دوره های روانشناسی استفاده کنید

من خودم از دوره های سوده هروی استفاده. می کنم  ریشه ای کار میکنه  برای من که خوب بوده  باعث میشه از پا نیفتم 

کانالشو میدی ؟ ازین پیجا و کانال ها دارم ولی وقت و حوصله نمی کنم معمولا طوللنی صحبت میکنن اصلا حوصله ...

@ostad_shojae

تو ایتا بزن میاد

تو تلگرام واینستا هم هستن.. بالاخره موقع ظرف شستن غذا پختن و.... بذار گوش بده