2777
2789
عنوان

من گمشدم

212 بازدید | 10 پست

انگار وسط یه بیابونم، نمیدونم باید چکار کنم کجا برم، همه چیز انگار داره برام تو خیال اتفاق میفته و واقعی نیست...میگن هر کسی واسه یه هدفی بدنیا اومده، من اصلا نمیدونم رسالتم چیه، بدنیا اومدم چکار کنم؟!...همیشه کسلم، انگار هیچی واقعی نیست حتی وقتی به گذشته فکر میکنم گاهی یادم نمیاد اون اتفاق واقعی بوده یا تو ذهنم بهش فکر کردم، میدونم بخشیش واسه مه مغزیه....

کسی مثل من بوده تا حالا؟ اگه میدونید راهنمایم کنید لطفا. چطور رسالتمو پیدا کنم؟ چطور پرانرژی بشم؟ تقریبا از،وقتی ازدواج کردم اینجوری شدم انگار.

"الحمدالله کما هو اهله" یعنی (از دست و زبان که برآید/کز عهده ی شکرش به درآید)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از ازدواجتون راضی هستین ؟ به میل خودتون بوده ؟خونه ی پدریتون چطور؟

همه چیز معمولیه. نه خیلی خوب نه خیلی بد. چه بعد ازدواج چه قبلش خوبی داشت ولی بدی هم داشت. ولی ایده آلم نبود.

برو تو کانال آقای محمد شجاعی... یه مدت سخنرانیاشو گوش کن تکلیفت با خودت روشن می شه

کانالشو میدی ؟ ازین پیجا و کانال ها دارم ولی وقت و حوصله نمی کنم معمولا طوللنی صحبت میکنن اصلا حوصله ندارم‌.

همه چیز معمولیه. نه خیلی خوب نه خیلی بد. چه بعد ازدواج چه قبلش خوبی داشت ولی بدی هم داشت. ولی ایده آ ...

دوره های روانشناسی استفاده کنید

من خودم از دوره های سوده هروی استفاده. می کنم  ریشه ای کار میکنه  برای من که خوب بوده  باعث میشه از پا نیفتم 

دوره های روانشناسی استفاده کنیدمن خودم از دوره های سوده هروی استفاده. می کنم ریشه ای کار میکنه برا ...

ممنونم، باید بخرم از کجا؟

خیلی از مطالبش تو کانال تلگرام رایگان هست که برای شروع می تونید استفاده کنید تو گوگل بزنید سایت زند ...

ممنونم عزیزم، لطف کردید.

کانالشو میدی ؟ ازین پیجا و کانال ها دارم ولی وقت و حوصله نمی کنم معمولا طوللنی صحبت میکنن اصلا حوصله ...

@ostad_shojae

تو ایتا بزن میاد

تو تلگرام واینستا هم هستن.. بالاخره موقع ظرف شستن غذا پختن و.... بذار گوش بده

@ostad_shojaeتو ایتا بزن میادتو تلگرام واینستا هم هستن.. بالاخره موقع ظرف شستن غذا پختن و.... بذار گ ...

ممنون عزیزم.