2777
2789
عنوان

كسايي كه قانون جذب ميشناسن بيان

204 بازدید | 17 پست

سلام بچه هاي عزيز 

من واقعا ب اين قانون جذب نياز دارم منو شوهرم  هر كاري انجام ميديم گره ميخوره و خيلي دير انجام ميشه يا نميشه تورو خدا راهنمايي كنيد چكار كنم 

ممنون ميشم 

يكسري از دوستان سال ٩١يه تاپيك زدن در مورد تين موضوع من ديشب اونجا مطرح كردم ولي كسي آنلاين نبود😔 

انقده خوش حال ميشم پستام زياد لايك ميخوره🤗🤗🤗😍😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو تاپيك انرژى مثبت من  يه خانومى خيلى در اين مورد صحبت كرد خودمم چندتا پست نوشتم دوست داشتى بر ...

واقعا بهش نياز دارم  باورتون ميشه شوهرم هركاري امجام ميده مثلا پارتي مورد نيازم داره همه چي اكي هس ولي نميشه يا همين ٥ماه پيش براي ماشين ثبت نام كرديم ولي هنو ندادن هي امروز فردا ميكنن

واقعا بهش نياز دارم  باورتون ميشه شوهرم هركاري امجام ميده مثلا پارتي مورد نيازم داره همه چي اكي ...

بله عزيزم باورم ميشه چون خودم هم همين مسئله رو دقيقا دارم براى همين هم مثل شما به اين موضوع تصميم گرفتم متوسل شم 🙂

بله عزيزم باورم ميشه چون خودم هم همين مسئله رو دقيقا دارم براى همين هم مثل شما به اين موضوع تصميم گر ...

عزيز دلم تاپيكتو خوندم 

شما كار پيدا كرديد ؟

نه فعلا اون جاهايى كه من هدفمه همونجورى ميشه كه تو تاپيك گفتم 

اون خانمي كه توي تاپيك شما درمورد قانون جذب صحبت كرده قطع كاربري شده 😞 

ولي اينكه چطوري به خواسته هاش ميرسيده برا من جالب بود 

البته گفته كاناليه كه ايشون ازش اين مطالب رو ياد گرفته كانال شخص خودش نيست

سلام آره وارد كانال معجزه سپاس شدم از چله هاي فراواني استفاده كردم يعني اولين چلشو انجام دادم عالي بود پر انرژي مثبت شدم دوست خوبم