2777
2789
نه دکتر نبردم شوهر من اینجا نیست😭

بدنش عفونت می‌کنه سرم اومده بچه مثه ما نیس بچه هامون همسنن بچه بدنش عفونت کنه روند درمانش طولانی میشه فردا هر جور شده ببرش عزیزم بچه ها بدن ضعیفی دارن

برای سلامتی دوتا بچه هام صلوات بفرستید💖💖💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر بردی عزیزم مال من دیروز گرفت نشد ببرمش دکتر باید فردا رزرو کنم بچه ب کنار خودمم خیلی داغونم

مایعات بخور از دست و پا نیوفتی

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
نه دکتر نبردم شوهر من اینجا نیست😭

خدا بهت قوت بده 

انشالله زودتر خوب بشه

خیلی مراقب خودت هم باش❤️

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
مایعات بخور از دست و پا نیوفتی

بخدا تا صبح ناله کردم گلوم میسوزه بینیم کیپ شده آب دهنم خیلی زیاد شده سردرد دارم شوهرم پاشد دعوام کرد گف گفته بودم بریم دکتر ظهر میام می‌برمت منم میگم تا بچم دکتر نره من نمیرم باید اول اونو ببریم

واای خدا فردا هرجور شده میبرمش

پارسال دست دست کردم خود درمانی کردم بچه بیچارم ی هفته تو تب سوخت کل بدنش شد عفونت پدرم دراومد تا خوب شد دیگه توبه کردم زود ببرمش

بخدا تا صبح ناله کردم گلوم میسوزه بینیم کیپ شده آب دهنم خیلی زیاد شده سردرد دارم شوهرم پاشد دعوام کر ...

عزیز خب شمام باید سرپا باشی تا جمعشون کنی 

آب جوشیده ولرم شده بخور 

آبو بکش تو بینی آب گرم رو بعد بینیتو پاک کن 

حتما تنفس کن انشالله بهتر بشی 

راستی استامینوفن هم بخور

پارسال دست دست کردم خود درمانی کردم بچه بیچارم ی هفته تو تب سوخت کل بدنش شد عفونت پدرم دراومد تا خوب ...

واای فکر نمی کردم بچه سرما بخوره عفونت تو بدنش هم میره فردا حتما بچک رو میبرم باباش راه دوره نمی دونه بچه سه شبه تب داره 

واای فکر نمی کردم بچه سرما بخوره عفونت تو بدنش هم میره فردا حتما بچک رو میبرم باباش راه دوره نمی دون ...

عزیزم تنها ببرش پیش متخصص اطفال ببر چون اونیکیا بی فایدست 

من خودم ی چیزایی از سرما خوردگی دیدم که مثله چی میترسم ازش

دختر منم الان شب چهارم تب بالا مقاوم به دارو داره منم فردا وقت گرفتم ببرمش اما سرفه خلطی هم داره خدا ...

آره منم فردا اول صبح بچم رو میبرم چقدر بی فکرم من گفتم با ی سرماخوردگی خوب میشع