2777
2789

داغون میکنه .منم چن دین ساله در گیرشم .چارش فقط کوتاهی مو و موخوره گیری هس

یا امام رضا  💔       من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست .    من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بر شما چقدر رفته بالاتر به ریشه رسیده؟

ن ب ریشه نرسیده .ولی تمام تلر موهام رو در گیر کرده ..قبلا فقط دوشاخه میشدن موهام الان نقطه ای شده  بیشترر .جلو ماهم بیشتر درگیره و تارها بشدت ضعیف

یا امام رضا  💔       من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست .    من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔

ن ب ریشه نرسیده .ولی تمام تلر موهام رو در گیر کرده ..قبلا فقط دوشاخه میشدن موهام الان نقطه ای شده ب ...

بر منم اینجوری شده به نظرم به ریشه رسیده موهاتون ریزش ندارها ؟حجمش کم نشده ؟الکتریسته میشه ؟

بر منم اینجوری شده به نظرم به ریشه رسیده موهاتون ریزش ندارها ؟حجمش کم نشده ؟الکتریسته میشه ؟

موخوره به هیچ وجه دچار ریزش نمیشه خیالت راحت

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

گوگل سرچ کنی میگه ریزش میاره ولی من قلا از دکترای حرفه ای پرسیدم

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

چرا بشدت ریزش داره .حجمشم کم شده .جوریکه فرق سرم کاملا باز شده ..

الکتریسته ن  نشده .

من یک ماه دیگه عروسی یکی از بستگانم یعنی میگم اگه عروسی تموم شه فرداش من میرم کلا کوتاه کوتاه میکنم ...خدا خدا میکنم فقط این یک ماهم بگذره خسته شدم

واقعا میگن برسه به ریشه مو رو نابود می‌کنه آخه بر منم رسیده به ریشه و پژمرده شده ریزش هم از قبل داشت ...

نه نه اشتباهه چند تا دکتر خوب و باسواد بری حتی بهت میگن موخوره ارتباطی با ریشه نداره موخوره ساقه مو رو داغون میکنه و تمام و موی تو باز رشد میکنه 

به چرندیات گوگل توجه نکن

مرسی عزیزم

موهاتو هرماه کوتاه کن یکم و هر دو سه ماه ارایشگاه با قیچی موخوره گیری کن حتما قیچی دستگاه موخوره گیری اصلا

من خودم تاپیکای اولم همش درباره موخورس انقد که استرس داشتم و حالم افتضاح بود

حتما ازمایش بده هم ویتامین هم هورموناتو بررسی کن تا اگه ریزش داری علت مشخص شه

موهاتو هرماه کوتاه کن یکم و هر دو سه ماه ارایشگاه با قیچی موخوره گیری کن حتما قیچی دستگاه موخوره گیر ...

موهام اصلا بلند نمیشه میترسم بزنم تازگی اینجوری شده قبلا رشدش خوب بود