2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام مبارک باشه . معنای هانا رحمت امید پناه  هستش و قشنگتره اما آوا معنای خاصی نداره و جدیدا خیلی زیاد شده خیلییییی

خدای مهربونم  به تو قرصه دلم                                             لطفا تاپیک کتاب من رو تگ کنین متشکرم 🌱🌸
من به همینش شک دارم یه بار جلوی فامیلای بابام گفتم بیشعورا گفتن حنا دختری در مزرعه. 

از طرفیم بخوای به اینا فکر کنی هر اسمی بزاری اونا که باید مسخره میکنند من واسه همه این حرفا گذاشتم دینا اینم درست نمی گند از قصد میگند نینا مینا ولی نمی گند دینا . ولی هانا خیلی قشنگه

از ماه اول همینجوری بین این دوتا اسم تردید داشتیم تا الان که هفت ماهمه.شوهرم دیگه شاکی شده میگه یچیزی انتخاب کن دیگه البته اسم دیگه ای هم به چشمم بیاد که خوب باشه میذارم.

هانا خيلي قشنگه

من به دوتا از دوستام پيشنهاد دادم هر دو هم هانا گذاشتن

پناه میبرم به خدا از عـیبی که «امروز» در خود می بینم، و «دیروز»؛ دیگران را به خاطر هـمان عیـب؛ ملامت کرده ام ... محتاط باشیم؛ در «سرزنش»؛ و «قضاوت کردن دیگران». وقتی؛ نه از «دیروز او» خبر داریم؛ نه از «فردای خودمان» ... 💕