2777
2789
عنوان

شوهرم بهم پول نمیده🥹

| مشاهده متن کامل بحث + 570 بازدید | 49 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اگر ۵۰۰ تومن درآمد داره به شما ماهی ۵ تومن میده انگار داره صدقه میده بهت!!!ببخشید که رک گفتم ولی خیلی خسیس تشریف دارن ازش بگیرر بابا برو دماغ عمل کن خرید ون ارایکاه برو زنگ بزن بگو گول بریزه برات تو زنشی وظیفشه

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
خب اگر ۵۰۰ تومن درآمد داره به شما ماهی ۵ تومن میده انگار داره صدقه میده بهت!!!ببخشید که رک گفتم ولی ...

ميگه میزنم میزنم اخرش نمیزنه 2 ماهه دارم میگم بزن میگه باشه ولی نمیزنه

ببین من تا حالا اینجا ب کسی نگفتم طلاق بگیر اما ب قول اینستاگرامی ها شوهری ک پول نده و خسیس باشغ درحالیکه ک وضعش خوبه کنسله کنسسسسسل

اگه بچه نداری ولش کن برو مرتیکه خسیس

چند تا راه میزارم جلو پات 

اول اینکه برو ب خانوادش بگو تغییر نکرد برو ب فامیلاش بگو بازم تغییر نکرد قهر کن برو خونه بابات اگه اومدن دنبالت بگو خرجی نمی‌ده وگرنه زندگیمو دوس دارم عوض بشه برمی‌گردم بازم اثر نکرد راهی جز شکایت و درخواست نفقه نداری

درخواست نفقه بدی میرید دادگاه یا شورای حل اختلاف اونجا همه چیو بگو و اینم حتما بگو ک قصدت طلاق نیست فقط میخوای شوهرت اصلاح شه و خرجی بده اونا دیگه خودشون بلدن چجوری شوهرتو ادب کنن

و نصیحت اصلیم اینه ک بچه نیار ب هیچ وجه اصلا حتی اگه حس کردی تغییر کرده 

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

ببین من تا حالا اینجا ب کسی نگفتم طلاق بگیر اما ب قول اینستاگرامی ها شوهری ک پول نده و خسیس باشغ درح ...

نه اصلا از بچه فراریم بخاطر اینکاراش

جالب اینجاست وقتی هست هر شب باید رابطه داشته باشیم مرتیکه نمیگه در مقابل باید به زنم نفقه بدم

اره ولی کارتش دستم نیست

وقتی خوابه بردار برو خریددددد برو هرچی میخوای بخر اصلا یا وقتی خوابه برای خودت پول برن بعد بگو گفتم تو هربار فراموش میکنی لازمم بود زدم

کاربری دست دونفره

چون این مشکل نداشتم نمیدونم چجوری راه حل بدم بهتمجبورش کن باهم برین خرید برات خرج کنه

اخه یه سری چیزا هست که تو بازار نیست دندون پزشک دکتر زنان اینحا چجوری ببرمش اونم که همیشه نیست 

نه اصلا از بچه فراریم بخاطر اینکاراشجالب اینجاست وقتی هست هر شب باید رابطه داشته باشیم مرتیکه نمیگه ...

همبن کارایی ک گفتم بکن و نترس فوقش طلاق میگیری راحت میشی از دستش 

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂