2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله من هروقت مادرم رو صدا کردم تنهام نزاشت

تو رو خدا و فاطمه زهرا دعا کن انشالله من و خواهرم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شاد کنه انشالله 🥺 🙏 🥺 

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...
آره مادرم برام معجزه کرده

تو رو خدا و فاطمه زهرا دعا کن انشالله من و خواهرم به جمیع حاجاتمون برسیم و خدا دلمونو شاد کنه انشالله 🥺 🙏 🥺

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...

همین طورکه حضرت مادر رو به اسم مادر خطاب کنید خودش توسعه 

بگید برات ن مادری کنه مادری کردن رو عالی بلده

قربون خودش و اولادش برم

ولی نذر نمک و نماز استغاثه هست

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱

اخ مادرم   من اسم خانوم می‌شنوم گریم میگیره به خاطر معجزاتی که تو زندگیم داشتن و واسطه گریهاشون پیش خدا ، حدیث شریف کسا زیاد خوندم ، وصلوات مخصوصشونو پانصد وخورده ای بار فکنم  

کسی مخالف حرفام هست ریپ نکنه   سایت پرشده از بچه‌های کم سن و سال حوصله حرف زدن با شماها رو هم ندارم ریپ کنین گزارش میخورین

اره خود من خیلی حاجتمو داده بارها صداش زدم و جوابمو داده قربونش برم

عاشقشم

و من همینطوری نماز شب میخوندم و صلوات براش میفرستادم و همینظوری صداش میکردم وخواستمو میگفتم 

واقعا گره از کارام باز میشد