2777
2789
دعا کن برام وگرنه دوسش دارم به دلم نشسته فقط دعا کن برام

عزیزم چشم دعا میکنیم 

اما چقدر سخت میگیری برای این اختلاف سنی

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامان منم چند ماهی بزرگتره اما از نظر ظاهری باز بهم میان اینکه کی زودتر پیر میشه ژنتیکیه بیشتر

الان من ده سال کوچکترم ولی بخدا ببینی فکر میکنی همسن هستیم بعد اون یکیا رو میبینی اصلا نشون نمیده خانوماشون بزرگترن 

بعدم اصلا به کسی ربطی نداره اخه مهم فقط خودشون دوتا هستن وگرنه حرف مفت زن همیشه حرفت میزنه و خواهد زد 

مسخره نکن بخدا😔😔

بابا خواهر من 2 سال از شوهر خواهرم بزرگ تره مثل دوتا رفیقن تازه هرکی شوهر خواهرمو میبینه فکر میکنه 5 6 سالی از خواهرم بزرگ تره

با بدان بد باش و با نیکان نکو، جای گل گل باش و جای خار خار! 

الان من ده سال کوچکترم ولی بخدا ببینی فکر میکنی همسن هستیم بعد اون یکیا رو میبینی اصلا نشون نمیده خا ...

دیگه الان زایمان ها تاثیری روی چهره هم نداره همه یدونه دوتا میارن نهایت 

به اضافه این همه خدمات زیبایی ، خانما قشنگ تر از مردا هم میشن

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
خوشبحالشمن وسواس دارم یا اون بیخیاله

شما وسواس داری  

درستش اون بیخیالیه هست 

چون اصلا اینی که میگی واقعا مشکل نیست 

تازه حاریه من جسه ای و قدی هم بزرگتر از شوهرشه ولی براش مهم نیست عاشق هم هستن شکر خدا زندگیشونم خوبه