2777
2789

چیکار کنم نمیخوام رابطم با خواهرم خراب بشه دقیقا حس میکنم نگاه هیزشو حالم بهم میخوره حتی شوهرمم فهمیده 

خواهرمم میشه گفت بچه اس ۱۹ سالشه نامزدشم ۲۶ نامزدش از من کوچیک تره من عاشق خواهرمم 

دیگه از بس امشب گریه کردم حالم بده دلم نمیخواد رابطم با خواهرم بهم بخوره 

سر یه حس اینطوری کردی؟ 

واقعا درک نمیکنم 

تازه گریه هم کردی 

مباش در پی آزار و هرچه خواهی کن  که در شریعت ما غیر از این گناهی نیست         « حافظ »      دروغ میگن زمان حلش می‌کنه ... زخم کهنه بعد از دوباره باز شدن؛ عفونت بیشتری داره 🙂 مگه پیتزایی که فکر می‌کنی میتونی خوشحالم کنی ؟؟؟؟🙄🍕لطفا در تاپیک های روانشناسی ؛ آشپزی ؛ کتاب ؛ ورزش؛ و آموزنده تگ بفرمایید 😘

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگر خواهرت این جریان رو بفهمه برای اینکه خودشو اروم کنه تورو مقصر میدونه و سعی میکنه تورو دور کنه که مبادا شوهرش رو ازش بدزدی پس سعی کن خواهرت اصلا نفهمه جریان چیه

اگر خواهرت این جریان رو بفهمه برای اینکه خودشو اروم کنه تورو مقصر میدونه و سعی میکنه تورو دور کنه که ...

چیزی نمیگم فقط میترسم انقدر ضایعه اس میترسم چون شوهرمم فهمیده و میگه هرجا این باشه ما دیگه نمیریم

چیزی نمیگم فقط میترسم انقدر ضایعه اس میترسم چون شوهرمم فهمیده و میگه هرجا این باشه ما دیگه نمیریم

مردیکه شغلش چیه؟ چرا خواهرت بااین سن کم با اون نر خر ازدواج کرده اخه