2777
2789
عنوان

گر گرفتگی در بارداری🥵دارم میمیرم

268 بازدید | 17 پست

خانوما هفته ی ۳۷ هستم دارم میمیرم پاهام و بدنم اتیش گرفته

نکنه بعداز زایمان هم اینطوری باشم

کیا اینطوری بودن؟

بعداز زایمان چقد طول میکشه این گرگرفتگی برطرف بشه؟

هیچ چیز ازهیچکس بعید نیستتو زندگیتون به هیچکس اعتماد نکنید... اینطوری همیشه شما برنده ایدرازتون رو به هیچکس نگین چون وقتی شما نمیتونید راز خودتون رو نگه دارید مطمعنا کسی دیگه هم نمیتونه😬 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم مال هورموناتونه از طرفی فشار خون ندارین؟

نه فشار خون ندارم

خدایا دارم میمیرم،پاهام انگار اتیش گرفته

هیچ چیز ازهیچکس بعید نیستتو زندگیتون به هیچکس اعتماد نکنید... اینطوری همیشه شما برنده ایدرازتون رو به هیچکس نگین چون وقتی شما نمیتونید راز خودتون رو نگه دارید مطمعنا کسی دیگه هم نمیتونه😬 
بد زایمان درست میشه

بلافاصله بعداز زایمان؟ یا بازم چن ماه طول میکشه؟

عزیزم همه یه شکل نیستن من نبودم اما اکثر اینارهورمونه بعد زایمان درست میشی چند روزی؟ ۳۷؟

زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه
بلافاصله بعداز زایمان؟ یا بازم چن ماه طول میکشه؟

بچت پسره؟

معمولا خانومای باردار که نی نی پسره گر گرفتگی دارن من سر دوتاش اینجوری ام ولی بعد زایمان همش سردته

یه مامان23ساله خدایا شکرت بخاطر داشتن پسرام🫀

رفع میشه عزیزم نگران نباش،چیزای ترش کمتربخور،ان شاالله به سلامتی بچه تو بغل بگیری گلم

ممنون گلم سلامت باشید 

رعایت غذایی خیلی میکنم نمیدونم چرا اینطوری شدم

عزیزم همه یه شکل نیستن من نبودم اما اکثر اینارهورمونه بعد زایمان درست میشی چند روزی؟ ۳۷؟

اره ۳۷ هفته هستم😣😣😣

بچت پسره؟معمولا خانومای باردار که نی نی پسره گر گرفتگی دارن من سر دوتاش اینجوری ام ولی بعد زایمان هم ...

اره پسره

خداکنه بعداز زایمان فوری سردم بشه

ما همه ی تابستون و پاییز گرما کشیدیم اینقدر ک اینجا هوا گرم بود

منتظر زمستون بودم ک این شده وضعیتم

اره ۳۷ هفته هستم😣😣😣

من ۳۷ و ۶ روز زایمان کردم 

زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه
اره پسرهخداکنه بعداز زایمان فوری سردم بشهما همه ی تابستون و پاییز گرما کشیدیم اینقدر ک اینجا هوا گرم ...

منم همینجور بودم پسر اولم بیشتر گر گرفتگی داشتم در حد خفگی ربطی به سنم نداره ولی فشار اینا نداشتم ۱۸سالمم بودم تا شب زایمان من خودم رو باد میزدم با اینکه زایمان اولم تو زمستون بود 

بعد زایمان یخ میکردم میگفتم فقط پتو بدین خیلی خوب بود

یه مامان23ساله خدایا شکرت بخاطر داشتن پسرام🫀

من ۳۷ و ۶ روز زایمان کردم

منم برام اول سی و هشت هفته نوبت زده

خدا کنه سر موقه ی خودش زایمان کنم که امادگیش داشته باشم

منم همینجور بودم پسر اولم بیشتر گر گرفتگی داشتم در حد خفگی ربطی به سنم نداره ولی فشار اینا نداشتم ۱۸ ...

وای انشالله منم همینطوری باشم